Breaking news

Esti antreprenor si iti doresti servicii de contabilitate de calitate?

A nu beneficia de servicii de contabilitate de cea mai buna calitate, iti poate consuma resurse importante de energie si timp. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca programul deja incarcat al unui antreprenor nu ii permite sa se asigure ca aceasta activitate este monitorizata si corectata in timp real, chiar daca rolul contabilitatii in cadrul unei firme este vital. Astfel, se ajunge la concluzia ca antreprenorul nu are timpul, cunostintele si resursele necesare pentru a intocmi toate rapoartele necesare care sa stabileasca situatia financiara a afacerii.

De cele mai multe ori, se intampla ca o firma de contabilitate clasica sa esueze in oferirea unei consultante de care are nevoie un antreprenor, pentru ca se limiteaza la intocmirea declaratiilor obligatorii pentru ANAF pe data de 25 a lunii urmatoare, in niciun caz in timp real. Acum, insa, antreprenorii beneficiaza de tot suportul de care au nevoie, odata cu aparitia serviciilor de contabilitate online Keez.

Ce servicii ofera firma de contabilitate Keez pentru compania ta?

Intocmire contabilitate financiare, depunere declaratii texe si impozite, intocmire jurnal de TVA si balanta, realizare bilant, intocmire registre contabile obligatorii si realizare documente salarizare & ITM, toate aceste servicii fiind oferite prin suport si consultanta personalizata ori de cate ori ai nevoie. Keez iti permite sa scapi de toate documentele predate lunar contabilului si verificarea si urmarirea lor chiar pe telefonul tau.

Ce are Keez special?

Toti consultantii nostri sunt experti Ceccar, care garanteaza siguranta 100% asupra inregistrarilor efectuate de catre echipa noastra. Astfel, orice amenda iei de la ANAF este platita de noi.

Ai la dispozitie raportari schematice, separate de balante si bilanturi, pentru o intelegere clara, completa, corecta si rapida a situatiei financiare. In acest fel poti lua rapid decizii importante pentru afacrea ta.

Ai consultanta contabila si juridica nelimitata inclusa in abonament. Avem contract de consultanta cu una dintre cele mai mari companii de audit la nivel mondial. Prin sistemul de notificari, esti anuntat din timp de schimbarile legislative si de ce trebuie sa faci.

Keez.ro este cea mai eficienta si simplu de utilizat platforma de contabilitate online si instrumente de management. Reprezinta solutia optima pentru antreprenorii care vor sa profite de progresul tehnologic realizat in ultimii ani in acest domeniu.