Breaking news

Este posibil de invatat a desena cu ajutorul picturii pe numere?

Pictura pe numere – schite cu zone numerotate marcate. Fiecare numar corespunde unei anumite nuante de culoare. Urmand instructiunile, utilizatorul aplica culorile dorite pe panza. Primul tablou cu puncte a aparut in 1951 in SUA. Proprietarul companiei „Palmer Paint” M. Klein, impreuna cu artistul profesionist D. Robbins, si-au stabilit un obiectiv – sa invete toata lumea sa deseneze.

Nu aveti nevoie de pregatire sau abilitati artistice pentru a colora numerele pe celule. Pentru a crea o capodopera de arta plastica, este suficient sa dati dovada de rabdare si sa va concentrati pe munca. Miscarile usoare, atingerile imperceptibile si nuantele formeaza tonul si confera panzei un aspect finit. Atentia si precizia miscarilor garanteaza un rezultat excelent, care va fi o sursa de mandrie atat pentru incepatori cat si pentru pictorii experimentati.

Aceasta modalitate versatila de a intelege culmile abilitatilor artistice s-a dovedit a fi interesanta pentru oamenii de toate varstele. In anii de cand au fost scoase la vanzare, peste 12 milioane de exemplare au fost vandute in intreaga lume. Pictura pe numere pentru adulti este un hobby interesant care va va umple timpul liber cu sens si va va dezvolta abilitatile artistice.

Picturi pe numere pentru copii ii ajuta pe tinerii artisti sa invete sa deseneze, sa-si dezvolte perseverenta, sa antreneze memoria si abilitatile motorii fine. Un hobby inspirational pentru multi copii se transforma intr-o activitate preferata pe tot parcursul vietii. Cartile de colorat ii ajuta pe copii sa faca primii pasi in desen si sa-si dezvolte talentul natural. Motivele popularitatii seturilor de picturi pentru creativitate:

Posibilitatea reproducerii picturilor marilor maestri din trecut.

  • Schitele sunt create de artisti talentati, ceea ce ofera lucrarii finite o valoare artistica ridicata.
  • O idee originala pentru un cadou.
  • Setul/ Kitul complet contine panza, pensule, vopsele, feronerie pentru suspendare verticala, lista de verificare.
  • Modalitate excelenta de recreere.
  • Oportunitatea de a va realiza fanteziile si de a va arata propria individualitate.
  • Mod de autoexprimare.

Producatorii ofera multe seturi diferite cu diferite tematici. Copii ale picturilor celebre, naturi statice, imagini cu peisaje naturale, animale, monumente arhitecturale, portretele oamenilor celebri – aceasta nu este inca lista completa a optiunilor disponibile. Paginile de colorat pentru adulti si copii variaza in dificultate.

>