Breaking news

Engleza pentru copii in vacanta de Paste? Cu aceasta abordare distractiva, da!

In timpul vacantelor sau a Sarbatorilor, activitatile dedicate copiilor revin in prim-plan. O tabara de zi, o vizita la bunici, o scurta excursie, esentialul este ca cel mic sa aiba ocupatie si, daca se poate, sa se bucure pe intregul parcurs. Din fericire, Pastele aduce cu el ocazia perfecta de a oferi juniorului o experienta valoroasa – lectii de engleza pentru copii, sub un format foarte distractiv si interactiv.

Da, ai citit bine! Studiul poate fi amuzant, in special pentru categoria de varsta 4-12 ani. Abordarile educationale s-au schimbat de-a lungul timpului, metodele de invatare s-au digitalizat, toate acestea oglindindu-se in rezultatele excelente obtinute si in gradul general de satisfactie ridicat.

Abordarea ludica, extrem de eficienta

Nu este necesar sa subliniem prea mult importanta limbii engleze. Fiind vorbita in intreaga lume, reprezinta instrumentul central prin care copiii se vor putea conecta cu viitorii colegi de serviciu sau cu prietenii care calatoresc in strainatate. In plus, majoritatea orelor libere vor fi petrecute consumand continut in limba engleza, fie ca ne gandim la navigarea pe web si retele sociale, privitul la televizor sau joaca online.

Novakid, metoda educationala dovedita ce combina studiul si distractia, este deosebit de placuta pentru juniori. Bazandu-se pe datele unei cercetari amanuntite, care arata ca imbinand motivele narative si abordarea jucausa se obtine o crestere cu 39% a rezultatelor invatarii si se sporeste dragostea de limba si cultura, aceasta platforma de engleza online pentru copii sprijina asimilarea noilor informatii prin jocuri video interactive, indeplinirea sarcinilor, citirea benzilor desenate si multe altele. Cand placerea este inerenta procesului de invatare, granita dintre vacanta de Paste si studii se estompeaza, in sens pozitiv.

Facilitatile studiului la distanta

Cand lectiile de engleza se desfasoara online, flexibilitatea si comoditatea devin primordiale. Este necesar doar un computer cu acces la internet pentru a participa, iar interactiunea cu profesorii experimentati, specializati in predarea copiilor, contureaza o experienta memorabila. Dincolo de invatarea limbii, accentul trebuie pus pe construirea increderii si imbunatatirea abilitatilor de comunicare intr-un mediu virtual global. Discutiile desfasurate exclusiv in engleza asigura atentie 100% din partea tutorelui, reflectand progresul intr-un mod simplu pentru parinti prin sistemul de invatare.

Studiul la distanta, potrivit pentru schimbarile care au loc in lumea aglomerata de azi, prezinta si provocari. Prin urmare, este recomandat ca fiecare unitate de lectie sa aiba un interval de doar 25 de minute si sa fie adecvata duratei de atentie a tinerilor cursanti. Astfel, juniorii isi dezvolta o autonomie de invatare online, care genereaza rezultate mai bune in acest proces remote.

Mai mult decat atat, utilizarea mediilor virtuale permite implementarea unei abordari ludice, ce foloseste mijloace vizuale interactive avansate intr-un cadru asociat cu placerea copiilor. Pe masura ce nivelul de interes al elevului creste, invatarea devine mai eficienta.

Vrei ca micutul tau sa-si dezvolte cunostintele si sa se distreze in acelasi timp? Atunci profita de vacanta de Paste si opteaza pentru o lectie de engleza pentru copii!

>