Breaking news

Engin Ozturk, interpretul Prințul Selim, vrea un rol de criminal în serie

Engin Ozturk, interpretul Prinţului Selim al ÎI-lea, din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, empatizează cu personajul pe care îl interpretează şi, spre surprinderea multora, visează să joace rolul unui criminal în serie sau al unui personaj cu handicap.

Engin Ozturk - Printul SelimEngin Ozturk a surprins presă din Turcia când a mărturisit că vede diferit viciul Prinţului Selim al ÎI-lea şi empatizează cu personajul sau, chiar dacă acesta are obiceiuri îndoielnice.

În ansamblu, părţile rele pot ieşi în evidenţă, însă, din punctul meu de vedere, personajul are şi părţi bune. Selim al ÎI-lea, pe bună dreptate, nu doreşte război. Îi place alcoolul dar, de cele mai multe ori, el nu bea de plăcere, ci că să se distanțeze de această lume. Nu poate să spună: . Nu poate demisiona. Este forţat să îndeplinescă o datorie, altfel, viaţă lui este în pericol. Dacă Padişahul va muri şi Selim al ÎI-lea va urcă pe tron, el îşi va ucide fraţii, în caz contrar, unul dintre fraţi săi îi poate lua locul şi-l va ucide”, spune Engin.

În ceea ce priveşte rolul pe care îşi doreşte să îl joace într-o bună zi, Engin declara că i-ar plăcea să între în pielea unui criminal în serie sau să interpreteze un personaj cu handicap.

Înainte de toate, vreau să joc! Orice rol pe care îl interpretez mă bucură şi mă împlineşte că actor. Mă inspiră personajele cu afecţiuni psihice, oamenii care trăiesc în altă … Pe viitor, îmi doresc să interpretez rolul unui criminal în serie sau al unei persoane cu sindromul Down”, mărturiseşte Engin.

Engin Ozturk poate fi urmărit în rolul Prinţului Selim al ÎI-lea, din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.