Breaking news

Energie și emoție pe ritmurile Bere Gratis la concertul aniversar

14 ani de carieră, zeci de piese și un nou album, pe scurt, Bere Gratis și un nou concert plin de ritm și emoție, alături de un public pentru care seara de 19 noiembrie va rămâne cu siguranță în amintire.

Desfășurat la Teatrul Național din București, spectacolul Bere Gratis a debutat în ropote de aplauze cere prefațau o seară de spectacol total.

“Nebun”, “În fațza ta”, “Eu nu am să te las” sau “Străzi albastre” sunt câteva dintre piesele pe acordurile cărora toti cei prezenți în sală au fredonat fiecare vers alături de trupă, au dansat și au trăit din plin energia Bere Gratis.

Devenite deja tradiționale, surprizele nu au întârziat să apară. Alex Burcea de la Mandinga li s-a alăturat celor de la Bere Gratis pentru piesa “Cineva mă iubește”.

Surprizele au continuat cu Elena Gheorghe care a cântat alături de trupa piesa “În fața ta” și Călin Goia, invitat pentru piesa “Ultrafete”.

Următoarea invitata a fost Georgiana, o tânără talentată, alături de care Bere Gratis a prezentat publicului o melodie nouă și foarte sensibilă – “Fără cuvinte”.

Andrei Duban, DJ Olix, trupa Trouble și copiii de la Rock School au completat seria surprizelor iar publicul a gustat din plin fiecare moment al concertului. Poate cel mai emoționant moment al serii însă, a fost reprezentat de piesa “Mie îmi pasă de îngerii mei” melodie ce sprijină campania umanitară “Împreună pentru cei mici – SMS 8844” pentru refacerea blocului operator al Spitalului pentru copii Marie Curie.

>