Un elev din orașul Voluntari a fost înjunghiat în fața liceului

Enache Eugen, elev al Colegiului Nicolae Bălcescu din Voluntari, a fost înjunghiat în fața școlii.

Un copil în vârstă de 16 ani, elev în clasa a IX-a la Colegiul Nicolae Bălcescu din orașul Voluntari, județul Ilfov, a fost înjunghiat în picior, în fața școlii.

Incidentul s-a petrecut după terminarea orelor, când un grup de tineri l-au agresat pe elevul Enache Eugen.

Acesta a mers singur la o stație de salvare din Voluntari, unde medicii i-au acordat primul ajutor și au anunțat poliția. De la stația de ambulanță Ilfov, elevul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Ion Cornaciu, șeful Inspectoratului Școlar Ilfov, a declarat că tinerii care l-au agresat pe elev, urmăresc de mai multe zile liceul.

Incidentul s-a produs în spatele complexului Metro, când un elev a fost așteptat de un grup de tineri originari din localitatea Sinești. Aceștia l-au înjunghiat în piciorul stâng pe elevul Enache Eugen, din clasa a IX-a E, din Ștefănești. Unul dintre agresori este deja la Poliția din Voluntari. Cred că incidentul s-a produs ca urmarea rivalității acestora față de poziția acestora în legătură cu fetele din localitate”, a declarat Ion Cornaciu.

Inspectorul General a mai spus că directorul școlii știa de acești tineri care d emai multe zile dădeau târcoale Colegiului din Voluntari.

>