Breaking news

Emisiunea Visuri la cheie de la PRO TV, mai face fericită o familie din România

Miercuri, echipa Visuri la cheie nu a reclădit doar o casă, a reclădit un vis, cel al familiei Papuc, din localitatea Boboc, județul Buzău.

visuri-la-cheieCea de-a patra ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 12.4 puncte de rating și 28.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obținut 8.5 puncte de rating și 19.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 — 22:31, la nivel național, peste 1.8 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:06, emisiunea Visuri la cheie a adus în fața televizoarelor peste 2.3 milioane de români.

Totul a fost bine pentru familia Papuc până în 2015. La câteva luni după ce fiul cel mic, Luca, s-a născut, Gabriela s-a îmbolnăvit și, în urma investigațiilor, medicii au descoperit că avea leucemie. Cu toate că a luptat din răsputeri pentru viață, boala s-a agravat, iar mama s-a stins după câteva luni de suferință. Cel mai mare vis al femeii era acela de a trăi alături de familia ei și a construi o casă frumoasă. Acum, Gheorghe trăiește împreună cu cei doi copii, Andreea și Luca, și face tot posibilul să ducă mai departe dorința soției sale și să le ofere celor mici un viitor fără griji și o locuință cu tot ceea ce au nevoie. Din păcate, veniturile familie sunt extrem de mici, iar visul acesta părea imposibil de realizat.

Echipa Visuri la cheie a aflat povestea familiei Papuc și a mers în localitatea Boboc pentru a-i cunoaște pe Gheorghe, Andreea și Luca și a le oferi o renovare spectaculoasă, și, mai ales, un început pentru un trai mai bun. Împreună au făcut inspecția casei, iar Adela, Omid și Dragoș au aflat cum și-ar dori cei trei să arate noua casă, ce nevoi au, dar și ce ar vrea să păstreze. Ei au ales pozele, icoanele și jucăriile lui Luca și au avut la dispoziție 15 minute pentru a se pregăti de vacanță. Au plecat la mare, unde s-au distrat, s-au bucurat de soare și plajă, și au fost, pentru prima dată, la circ. Andreea visează să devină gimnastă, dar, din păcate, nu a ajuns niciodată într-o sală de sport, așa că Dragoș Bucur s-a gândit să-i facă o surpriză, a mers cu ea la o sală de sport pentru a vedea locul în care se antrenează marile gimnaste, i-a făcut cunoștință cu doi antrenori și împreună au exersat câteva tehnici. Cât timp Andreea a stat în sala de gimnastică, Gheorghe și Luca au întâlnit un artist plastic, care le-a dăruit un tablou special cu chipul Gabrielei. Pentru a-i îndeplini visul Andreei, Adela și Alina au înscris-o la Clubul sportiv din Buzău, unde va începe antrenamentele de gimnastică, pentru a deveni un mare sportiv.

Între timp, zeci de voluntari și constructori au început treaba la Boboc. Au dărâmat pereții, soba, au aruncat lucrurile vechi, iar arhitecții au făcut proiectul pentru noua casă. Alina, Adela, Omid, Dragoș Bucur și Dragoș Isăcescu au discutat, s-au consultat, iar la final au realizat o compartimentare generoasă pentru trei dormitoare, baie, living și bucătărie, gândind o abordare a casei atât pe exterior, cât și pe interior, cât se poate de modernă, deoarece și-au imaginat în permanență că acest spațiu va fi ca o fereastră către viitor pentru familia Papuc.

Pentru camera tatălui, Alina a mers către definirea unui spațiu masculin cu accente calde, pentru că acesta este un dormitor de bărbat, dar și un spațiu în care se reunește familia. Alina a folosit elemente, culori și tratări sobre, elegante și calde în acelasi timp: un panotaj textil pe tot peretele, culori de pământ, mult lemn și lumina atent direcționată. Pentru zona de zi a casei, Omid și-a dorit să creeze un spațiu care să amintească de Gabriela, așa că a folosit materiale care trăiesc, dar care se schimbă odată cu trecerea timpului. Arhitectul a folosit lemn, plante vii și cupru, iar pe un perete de cărămidă albă a redat o umbră fadă de pasăre, care zboară spre cer. Dragoș Isăcescu a făcut, în premieră la Visuri la cheie, o piscină pentru Gheorghe, Andreea și Luca și a amenajat spațiul verde, a plantat pin și molid, iar pentru culoare a ales berberis și prunus, pentru a concura cu trandafirii deja existenți.

Familia Papuc a revenit la Boboc după două săptămâni în care tatăl și cei doi copii au avut parte de o vacanță extraordinară. Momentul în care Gheorghe, Andreea și Luca au văzut locuința în care vor trăi de acum înainte a fost unul extrem de emoționant.

Cei trei au verificat fiecare cameră, au analizat toate obiectele și spațiile noi apărute și s-au bucurat nespus că visul Gabrielei a devenit realitate.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge în localitatea Mărcuș, din județul Covasna, la prima casă familială din România, înălțată lângă o mănăstire de maici ortodoxe, unde o vor cunoaște pe Maica Stareță Serafima, o persoană de o bunătate incredibilă, care, de 13 ani, are grijă de fetițe orfane sau abandonate la naștere. Dragoș Bucur, Alina, Adela, Omid și Dragoș Isăcescu le vor oferi o locuință superbă și le vor ajuta să aibă o viață mai bună