Breaking news

Emisiunea “Tu urmezi!” are premiera pe 3 septembrie la Kanal D

“Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală, va avea premiera pe 3 septembrie şi va putea fi urmărit în fiecare sâmbată, de la ora 20:00, la Kanal D!

Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul, după ce quiz-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a demonstrat, prin audienţele record, apetitul românilor pentru spectacolul TV de calitate.

            Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri. Sumele puse la bătaie în concurs sunt uriaşe, dar pentru a intra în posesia lor concurenţii au nevoie de aliaţi puternici: cunostinţe de cultură generală, stăpânire de sine sub presiunea cronometrului, perspicacitate. Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.

O serie de personaje şi celebrităţi îşi vor face apariţia în platoul emisiunii, aducând cu ele întrebări din anumite domenii, la care concurenţii vor fi provocaţi să raspundă.

După gimnastica minţii de la <Jocul cuvintelor>, ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea. <Tu urmezi!> este emisiunea care îţi dă bani dacă reuseşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii“, a spus Dan Negru.

Castingul pentru show-ul revoluționar “Tu urmezi!” este deschis în continuare tuturor celor care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu regele entertainmentului românesc, Dan Negru, într-un spectacol de televiziune ce pune preţ pe inteligenţa românilor.

>