Breaking news

Emisiunea Happy Hour de la Pro TV se rebrănduiește în La Măruță

Cătălin Măruță își rebrănduiește emisiunea de la Pro TV după propriul nume. Astfel că din 2 septembrie Happy Hour devine La Măruță.

catalin marutaSoțul Andrei, Cătălin Măruță le-a dat vestea fanilor, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook.

Dragi, mulți și devotați prieteni, începând de luni, 2 septembrie, ne vom întâlni la aceeași oră 17.30, la ProTV. Cu mențiunea că, de-acum înainte, emisiunea mea se va numi pur și simplu ”LA MĂRUȚĂ”. Sunt onorat de această schimbare, parcă mă reprezintă mai bine, mă inspiră și mă încurajează să abordez și rubrici noi. Vacanța s-a terminat, a fost frumos și m-am odihnit, iar de acum pentru mine începe o perioadă interesantă. ”LA MĂRUȚĂ„ voi face în așa fel încât să vă uimesc, să vă redau entuziasmul, zâmbetul, bucuria exclusivităților palpitante și surprizele plăcute pe care le meritați”, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook.

Toamna se anunță una de foc pentru televiziunile naționale, aflate în permanență în goana după audiențe.

Intervalul orar 17-.00-19.00 va fi extrem de disputat odată cu intrarea în scenă a lui Teo trandafir.

Ex-ProTV-ista a fost cooptată de Kanal D, unde va realiza o emisiune zilnică, pe același interval orar cu La Măruță de la Pro TV și cu Acces Direct de la Antena 1.

Așadar se anunță o bătălie pe viață și pe moarte și să vedem dacă rebrănduirea îi va fi de folos lui Măruț sau celebra Teo îl va spulbera și pe el și pe Simona Gherghe.