Breaking news

Emisiunea Bonton ne povestește cum a ajuns Regina Maria să facă reclamă la produse

loading...

Duminică, de la 17.30, Dana Gonț spune, la „Bonton”, o poveste știută de puțini oameni despre poate cel mai cunoscut membru al familiei regale, Regina Maria.

Cine s-ar fi gândit că, în perioada interbelică puteai gusta o delicioasă ciocolată Regina Maria, puteai să vezi pe un pachet de unt chipul aceleeași regine sau că puteai să achiziționezi un parfum purtând numele suveranei?  Și totuși Regina Maria a fost prima față regală din lume care a fost folosită ca personaj al unei campanii publicitare.

Florin Ciobanu, un colecționar cu o impresionantă „avere”, constând în materiale publicitare vechi și un pasionat al subiectului, povestește echipei „Bonton” cum stăteau lucrurile pe vremea aceea, în materie de producție publicitară.

Iar specialiștii de azi, Mihai Gongu și Laurențiu Barbu, analizează reclamele de altădată și le compară cu ce se întâmplă astăzi prin agențiile de publicitate. Duminică, la „Bonton”, de la 17.30, telespectatorii sunt invitați într-o  incursiune în vremurile de altădată!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>