Breaking news

Emisiunea ”ÎnTrecerea anilor” la un pas de a fi scoasă din grila TVR 1

Emisiunea ”ÎnTrecerea anilor” de la TVR 1, are zilele numărate. Mai mulți membrii ai Consiliului de Administrație al Televiziunii Române cer ca emisiunea să fie scoasă din grila TVR 1 pe motiv că nu are rating și costă foarte mult.

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație al TVR din data de 29 noiembrie 2011, mai mulți membri și-au manifestat nemulțumirea față de emisiunea ”ÎnTrecerea anilor”, care consmumă foarte mulți bani și nu produce decât pagubă bugetului Televiziunii Române.

Discuțiile din cadrul Consiliului de Administrație denotă că emisiunea are toate șansele ca în 2012 să nu se mai regăsească în grila de programe a TVR 1.

Iată o parte a discuției dintre membrii Consiliului de Administrație al TVR cu privire la emisiunea ”ÎnTrecerea anilor” și Distractis:

Claudiu Brînzan: Vrând, nevrând, mă întorc la ÎnTrecerea anilor, care a fost un subiect de când am venit noi în Consiliul de Administraţie şi până în prezent. Emisiunea aia nu are nici audienţă, costă şi foarte mult şi am încercat, cu sila, să mă uit la una din ultimele ediţii şi nu am putut. Este o supă reîncălzită care nu mai merge. Şi dacă dăm în continuare bani mulţi pe emisiuni care nu performează… Şi Distractis-ul ăsta pe care şi eu l-am votat şi îmi pare rău că l-am votat.

Alexandru Mihai Lăzescu : Să nu vă pară rău.

Anne Marie Jugănaru: Eu nu l-am votat.

Claudiu Brînzan: Costă foarte mult.

Alexandru Mihai Lăzescu: Da, dar 60 la sută din bani, din start, îi scoate.

Claudiu Brînzan: Haideţi să vedem emisiunile astea, să le scoatem din grilă, cum spunea doamna Hossu Longin, avem producţii din vechiul…

Lucia Hossu Longin: Excepţionale, o sută de titluri vă dau.

Claudiu Brînzan: Şi să scădem costurile astea întâi şi după aia să umblăm şi la oameni şi la primele de vacanţă.

Lucia Hossu Longin: Să lucrăm o lună pe reluări.

În prezent datoriile Televiziunii Române se ridică la suma de 100 de milioane de euro. Drept urmare, senatorul PSD, Lia Olguța Vasilescu a declarat duminică ca va sesiza Curtea de Conturi cu privire la această datorie uriașă a TVR.