Breaking news

Emisiunea ”Atenție, se cântă!”, scoasă temporar din grila TVR 2

Cunoscuta emisiune tv ”Atenție, se cântă” realizată și prezentată de Horia Moculescu și Alexandra Velniciuc, a fost scoasă din grila de toamnă a TVR 2.

Emisiunea ”Atenție, se cântă!” nu și-a mai găsit locul în grila de programe a TVR 2 lansată în luna octombrie. Reprezentanții TVR  au declarat pentru exclusivNEWS.ro că emisiunea nu a fost scoasă definitiv din grila de programe ci doar temporar.

Atentie, se cântă!” a intrat într-o pauză de emisie, timp în care vor fi aduse anumite îmbunătățiri la emisiune. Deja se lucreaă în acest sens și, în momentul în care acestea vor fi definitivate, „Atentie, se cântă!” va reveni”, au precizat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro, reprezentanții TVR.

Ultima ediție a emisiunii „Atentie, se cântă!” a fost difuzată sâmbătă, 15 octombrie. Începând din 22 octombrie, pe TVR 2, de la ora 13.10,  în locul emisiunii ”Atenție, se cântă!” va fi difuzată emisiunea  „Puzzle-WeekEnd in 2”, prezentată de Liza Sabău și Victor Bucur.

În luna februarie 2006, emisiunea a mai fost scoasă din grila TVR 2. Însă în urma unei petiții semnată de 70 de artiști români, conducerea TVR a reintrodus producția tv ”Atenție, se cântă!” în grila de programe a TVR 2.

Prima ediție a emisiunii ”Atenție, se cântă!” a fost difuzată pe 4 martie 2001 la TVR 2. În cei 10 ani de existență, emisiunea s-a consacrat ca un show tv de prestigiu, unde se cântă doar live, muzică bună. În anul 2009, ”Atenție, se cântă!” a primit Premiul APTR pentru emisiune muzicală.