Emil Hossu Longin va comenta meciul România-Franța

Emil Hossu-Longin va comenta alături de Marian Olaianos, partida anului din fotbalul românesc, România -Franța, de pe 6 septembrie disputat pe Național Arena.

emilMeciul calificării națioanlei la Euro 2012, România-Franța, va inaugura cel mai mare și modern stadion din București, Național Arena. Meciul de fotbal va fi transmis de TVR 1 şi TVR HD în format Ful HD, iar Emil Hossu-Longin împreuncă cu Marian Olaianos vor asigura comentariul partidei.

Este evenimentul anului, nu există un eveniment sportiv mai important în 2011. Din fericire se mai întâmplă să mai aibă și TVR noroc. Dacă inaugruam stadionul la partida cu Argentina, audiența se împărțea cu Pro TV, acum toată va veni la TVR.  Meciul se transmite HD, vom avea elicoptere, vom avea corespondențe de pe stadion, știm să îmbrăcăm bine evenimentul. Va fi o transmisie de top. Acesta va fi cel mai important meci transmis vreodată în România din punct de vedere tehnic. Rețeta se va păstra și pentru meciurile Oțelului din Champions League”, a declarat Emil Hossu Longin.

În privința scorului de marți de pe Național Arena, Emil Hossu-Longin a declarat pentru exclusivNews, pe 2 septembrie, înainte de meciul cu Luxemburg că trciolorii vor pierde meciul cu Franța.

Batem Luxemburg cu 2-0 și pierdem cu Franța. Oricum șansele de calificare erau teoretice și ne luptăm pentru accederea la baraj. Un baraj care îți poate duce un adversar extrem de tare. Până la baraj mai e drum lung. S-a stricat calificarea de mult” a mai delcarat Emil Hossu-Longin.

În luna august 2011, Emil Hossu-Longin a fost desemnat cel mai bun comentator tv sportiv din România, în urma unui sondaj național desfășurat pe site-ul de știri exclusivNEWS.ro.

>