Emil Hossu-Longin impresionat de revenirea Cătălinei Ponor

Comentatorul TVR, Emil Hossu-Longin s-a declarat impresionat de revenirea spectaculoasă a Cătălinei Ponor la Naționalele de Gimnastică de la Onești din luna august.

Revenirea Cătălinei Ponor în gimnastică la lotul național, după cinci ani de pauză, l-a impresionat pe Emil Hossu-Longin.

Ce a făcut Cătălina Ponor, pentru mine este uluitor. Să te întorci la 24 de ani, dupa atatia ani în care nu ai pus piciorul în sala de gimnastică, este uluitor. Este un sport în care e atât de greu să te reapuci. La baschet, la fotbal, la hochei e mult mai simplu, e altvceva, ești unul dintre ăia, mai poți să faci față, mai tragi chiulul, la gimnastică este înfiorător”, a declarat Emil Hossu Longin.

Comentatorul TVR, spune că nu ar putea să comenteze niciodată gimnastică, deși iubește acest sport. Emil Hoss-Longin preconizează o mare surpriză din partea Cătălinei Ponor, la Olimpiada din 2012 d ela Londra.

”Nu aș putea comenta gimnastică. Cel mai greu este să comentezi sportivi români. Eu spun că vom avea o mare surpriză la Olmipiadă din partea Cătălinei Ponor”, a mai spus Emil Hossu.

În luna august 2011, Emil Hossu-Longin a fost desemnat cel mai bun comentator tv sportiv din România.

 

>