Breaking news

Emil Boc îl face trădător pe Sorin Frunzăverde

Președintele PDL, Emil Boc, l-a atacat dur pe Sorin Frunzăverde, pe care l-a făcut trădător pentru că a decis să plece din partid și să se înscrie în PNL.

Boc a ieșit miercuri la atac, după ce Sorin Frunzăverde a declarat că România a devenit stat polițienesc și că îi este frică de faptul că este ascultat de serviciile secrete.

”Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale PDL-iştor adevăraţi. Un PDL-ist adevărat nu îşi vinde sufletul. Nu ştiu despre ce proiect de dreapta poate vorbi Frunzăverde în PNL, nu ştiu ce măsură de dreapta autentică a sprijnit PNL. Nu în PNL actual avem soluţia de centru dreapta în România. Am greşit când am acceptat ca Frunzăverde să facă parte din categoria de vârf a PDL-ului. El vorbeşte de lipsa descentralizării şi statul poliţienesc”, a declarat Emil Boc.

Marți, Sorin Frunzăverde a decis să plece din PDL, unde deținea funcția de prim-vicepreședinte. Alături de Frunzăverde au decis să plece și 42 de primari din județul Caraș-Severin dar și trei parlamentari ai PDL din acest județ.

Frunzăverde a dat startul la dezertările de primăvară din PDL. Și în județul Vaslui și în Ilfov, primari ai PDL au început să părăsească partidul și să se înscrie în partidele din Opoziție.