Breaking news

Eliminare Bombă la Australian Open. Andy Murray, executat în patru seturi de Zverev

Andy Murray, numărul unu mondial și principalul favorit la Australian Open, a fost eliminat duminică dimineață în optimi de finală de neamțul Mischa Zverev, numărul 50 mondial.

andy murrayO nouă eliminare bombă în turneul de simplu masculin de la Australian Open 2017. După ce numărul doi mondial, Novak Djokovic, a fost eliminat în turul doi de Denis Istomin, azi, principalul favorit al competiției este trimis acasă în optimi de finală.

Mischa Zverev nu a început prea strălucit primul set, a fost condus cu 1-3, dar a revenit și s-a impus cu 7-5 după o oră și trei minute de joc.

A pierdut apoi setul doi cu 5-7, după ce reușise să revină în set de la 0-3. Neamțul a defilat apoi în setul trei pe care și l-a adjudecat cu 6-2, iar în setul patru a debutat cu break și s-a impus cu 6-4.

Mischa Zverev a reușit să-l învingă pe finalistul din 2016 de la Australian Open, în patru seturi scor, 7-5, 5-7, 6-2, 6-4, după trei ore și 33 de minute de joc.

Andy Murray, deținător a trei titluri de Grand Slam, și de cinci ori finalist la Australian Open pleacă acasă în optimi de finală.

Mischa Zverev a reușit meciul carierei care-l califică în premieră în carieră într-un sfert de finală la un turneu de Mare Slem.

În sferturi la Australian Open, Zverev va juca fie cu Roger Federer fie cu Kei Nishikori. Grație acestei calificări, neamțul urcă de azi pe locul 35 în lume, cea mai bună clasare a sa din carieră.

zverev

>