Breaking news

Elevii români au cucerit două medalii de aur, una de argint și una de bronz la Olimpiada de informatică

Rezultate de excepţie realizate de elevii români la Olimpiada Internaţională de Informatică: două medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz.

medalii-elevi-studenti-olimpiada-concursLotul olimpic de informatică al României a reuşit încă o performanţă remarcabilă pe plan extern, două medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz, la a XXV-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică.

Multiplu medaliat internaţional, bistriţeanul Rareş Darius Buhai (clasa a X-a la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”) şi-a adăugat în palmares o nouă medalie de aur, la fel ca la precedenta ediţie. Laureat cu argint, anul trecut, Vlad Alexandru Gavrilă, elev în clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Capitală, şi-a îmbunătăţit performanţa, cucerind de această dată medalia de aur.

Andrei Heidelbacher, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „C. D. Loga” din Timişoara, a obţinut o medalie de argint, iar Mihai Popa, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, a intrat în posesia medaliei de bronz.

Olimpiada Internaţională de Informatică s-a desfăşurat la Brisbane (Australia), în perioada 6-12 iulie, şi a reunit 304 de concurenţi din 81 de ţări.