Breaking news

Eleva dispărută de la Colegiul Sf. Sava, găsită în tren

loading...

Ionescu Iulia Cristina, eleva de 15 ani de la Colegiul Sfântul Sava din București, care era dată dispărută de trei zile, a fost găsită într-un tren.

Ionescu Iulia CristinaEleva a fost găsită  în trenul internațional Moscova – București Nord – Sofia. Șeful trenului a văzut-o și a anunțat poliția.

”CFR Călători informează că, tânăra de 15 ani – Iulia IONESCU,  dispărută săptămâna trecută în București, a fost identificată în cursul acestei seri, în jurul orei 16.53, de șeful trenului internațional 383 Moscova– București Nord – Sofia, la plecarea din stația Pașcani. Șeful de tren a anunțat imediat organele de Poliție, care au urcat în tren în stația Bacău și au coborât cu tânăra în stația Focșani.”, precizează CFR Călători în comunicatul de presă remis exclusivNEWS.ro

Minora a fost găsită îmbrăcată în haine de călugăriță. Ionescu Iulia Cristina, elevă în clasa a IX-a ala Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută, după ce miercuri nu a mai ajuns la ore.

Eleva, olimpică la fizică și chimie, este o persoană foarte religioasă și potrivit spuselor apropiaților, mergea frecvent la biserică, de mână cu bunica ei.

Surse din interiorul echipei de anchetă au declarat că tânăra și-a amanetat bijuteriile și telefonul mobil și că ar fi lăsat un bilet familiei în care precizează că a plecat la mânăstire să se călugărească.

“Afară e albastru, eu îl iubesc pe Iisus, plec la mânăstire”, ar fi scris eleva în biletul lăsat familiei. Mânăstirile nu au voie să accepte la călugărie persoane minore.

Acum rămâne de aflat de unde a făcut rost tânăra de straiele monahale cu care s-a și îmbrăcat.

loading...