Breaking news

Eleva de 13 ani, care a căzut din tren la Buftea, a murit pentru că a fumat în vagon

Moartea elevei de 13 ani din Capitală a survenit după ce aceasta a deschis ușa trenului ca să fumeze.

Din cauza țigării și-a pierdut viața. Asta este concluzia la care au ajuns Poliția de la Transporturi, în urma cercetărilor efectuate în cazul morții elevei de 13 ani care a căzut din tren.

Eleva din clasa a VII-a a Şcolii nr. 75 din Capitală a murit după ce a căzut din tren la întoarcerea dintr-o excursie cu şcoala pentru că a deschis uşa vagonului şi a fost trasă afară de curenţii de aer.

Fata ar fi ieşit pe holul vagonului, însoţită de o colegă, ca să fumeze o ţigară. După ce a terminat de fumat s-a gândit să deschidă uşa vagonului pentru a aerisi, astfel încât părinţii şi profesorii însoţitori să nu simtă mirosul de fum. În acel moment, curenții de aer au aruncat-o afară din tren.

Prietena ei, şocată de ce s-a întâmplat, a luat-o la fugă spre compartimentul în care se aflau profesorii însoţitori şi părinţii, iar la un moment dat, din neatenţie, s-a împiedicat în nişte bagaje, fracturându-şi glezna. Eleva a fost audiată de poliţişti acasă şi a povestit contextul în care s-a produs tragedia.

Tânăra decedată era elevă a Şcolii nr. 75 din Sectorul 3 al Capitalei şi revenea acasă după o excursie organizată de unitatea de învăţământ.

Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.00, în zona localităţii Buftea, fata căzând din trenul IR 1746, care circula pe ruta Satu Mare – Bucureşti.

>