Breaking news

Elev din Huși, înjunghiat cu un cuțit de către un coleg

Un adolescent în vârstă de 18 ani, elev la Seminarul Teologic  din Huşi, judeţul Vaslui, a fost înjunghiat duminică seară, de către un coleg de cameră.

cutit.eleviÎn momentul incieentului, în camera de internat se aflau șapte colegi. Doi dintre ei s-au luat la ceartă, iar colegul de 16 ani cu care se certa, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt în spate.

Elevul înjunghiat se numeşte Vasile Bălan, este în clasa a XI-a și este de loc din Fălciu. Acesta a fost transferat cu o ambulanță la Spitatul de Urgență din Iaşi, unde va suferi o intervenţie chirurgicală.

Pacientul a fost înjunghiat la nivel toracic paravertebral, aproape de coloana vertebrală, adâncimea rănii fiind de 15 centimetri. Adolescentul a fost stabilizat hemodinamic, fiind efectuate manevrele de resuscitare. În urma înjunghierii, adolescentului i-a fost perforat plămânul drept, fiind necesar un drenaj pleural care să-l ajute pe pacient să respire. În aceste condiţii, am decis transferarea pacientului la o clinică de specialitate din Iaşi„, a declarat medicul Cristian Lelicescu.

Elevul de 16 ani care și-a înjunghiat colegul a recunoscut că a consumat o bere înainte de incident. Acesta riscă să fie xmatriculat din liceu. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.