Breaking news

Elena Udrea spune că incidentul cu femeia bătută la Nana, este o înscenare

loading...

Elena Udrea se dezice de bătăușul Fane Flieață, care miercuri a trântit la pământ o femeie de 60 de ani care dorea să vorbească cu aceasta. Udrea spune că totul este doar o înscenare a celor de la PSD.

elena udrea - nanaElena Udrea nu recunoaște că Fane Fileață este omul ei la Curcani și că acesta îi asigura paza în timpul deplasării ei electorale în comuna Nana. Mai mult de atât, Udrea spune că incidentul cu femeia este doar o înscenare a adversarilor politici, în speță PSD.

Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana NU este membru al Partidului Mişcarea Populară. Legarea acestui eveniment de mine sau de PMP este o manipulare de proporţii specifică angajaţilor unor securişti. Personal, solicit organelor de anchetă să verifice acest caz şi să-l soluţioneze într-un timp cât mai scurt, pentru că o astfel de agresiune nu trebuie să rămână nesancţionată
Declaraţiile iresponsabile ale Premierului Victor Ponta sunt o dovadă a faptului că avem de-a face cu o campanie murdară, în care mă aştept la noi înscenări din partea domniei sale şi a partidului său de instigatori”, a scris Elena Udrea pe pagina ei de facebook.

Femeia a fost trântită fiolent la pământ de Fane Fileață, șeful PDL Curcani, pentru a o împiedica pe aceasta să ajungă la Udrea. Niciunul din oamenii lui Udrea prezenți la incident nu au reacționat și nu au sărit în apărarea femeii.

Agresorul femeii din comuna Nana, lider PDL în comuna Curcani, Ştefan Fileaţă, a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Olteniţa pentru lovire şi alte violenţe.

În urma imaginilor difuzate miercuri seară de Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei, Parchetul de pe langă Judecătoria Olteniţa s-a sesizat din oficiu și l-a chemat pe Fane Fileață și pe femeie să dea declarații.

loading...