Breaking news

Prigoniți în parc de bucureșteni

Elena Udrea și Silviu Prigoană au fost huiduiți duminică în Parcul Moghioroș din București.

Duminică, PDL București a lansat o campanie de reciclare a hârtiei, în Parcul Moghioroș, din Sectorul 6 al Capitalei.

La acest eveniment au fost prezenți reprezentanți ai organizației PDL inclusiv Elena Udrea și Silviu Prigoană. Cei doi din urmă au fost ”prigoniți” cu huiduieli de către pensionarii veniți la eveniment.

Pensionarii adunați în parc la manifestare au început să huiduie în momentul în care președintele PDL București, Elena Udrea, a anunțat, în fața unui cort instalat la intrarea în Parcul Moghioroș, demararea campaniei „Bucureștiul recizlează”.

Un pensionar a început să strigge „Jos Băsescu”, declanșând șirul huiduielulor la adresa lui Udrea și Prigoană.

Mai multe persoane au fost nemulțumite că democrat-liberalii au promis un tricou, un pix și o șapcă, pentru fiecare cinci kilograme de hârtie reciclată și că au primit doar tricoul.

În momentul în care Silviu Prigoană, candidatul PDL la Bucureşti, a dorit să meargă prin mulţime şi să socializeze cu electoratul, oamenii au început s-l ia la ros și s-l hiiduie.

În timp ce un penisonar s-a răstit la el întrebându-l când îi dă banii înapoi din pensie, o femeie i-a spus că nu va câștiga și că ea va veni zilnic în parc să se asigure că el nu va fi ales primar.


>