Breaking news

Elena Udrea și Șefa DIICOT, Alina Bica au făcut shopping de lux la Paris

Elena Udrea a fost fotografiată în luna februarie 2014, în timp ce se afla la shopping la Paris, alături de Alina Bica, șefa DIICOT, și de Ana Maria Topoliceanu, fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții.

elena udrea - alina bica - parisElena Udrea, candidat la alegerile prezidențiale din România, a făcut shopping de lux, în luna februarie, la Paris alături de bunele sale prietene, Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu.

Alina Bica este în prezent procurorul șef al Direcției de Investigare  a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din România. În timp ce Ana Maria Topoliceanu este fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții care făcea terenuri de fotbal în pantă la țară și parcuri la sate.

Cele trei doamne au fost fotografiate în timp ce se plimbau prin hoteluri, cafenele și magazine de lux din Paris.

O astfel de prietenie între șeful unei direcții care se ocupă cu investigarea fraudelor și politicianul Elena Udrea, este de nepermis într-un stat de drept.

Fotografiile au fost publicate de site-ul, joscenzura2014.wordpress.com care spune că acestea zac de luni bune în redacțiile multor publicații din România întrucât s-au făcut presiuni de neimaginat pentru a nu fi date publicității.

Site-ul publică și chitanțe cu o parte din cumpărăturile făcute de Elena Udrea la Paris alături de cele două prietene. Udrea s-a cazat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris, ”Le Bristol”, unde o cameră costă 900 de euro pe zi.

De unde au Alina Bica și Elena Udrea, sute de mii de euro pentru a-i cheltui pe shopping de lux la Paris?! Băsescu o prezintă pe Udrea drept ce-a mai cinstită dintre candidații la prezidențiale, o persoană care nu minte.

Săptămâna trecută, Elena Udrea spunea presei că și-a vândut și ultima casă pe care o avea ca să aibă bani de campanie electorală la prezidențiale.

La scurt timp după apariția fotografiilor în presa națională, purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Pantazi a anunțat că CSM va analiza dacă este cazul să ia măsuri în cazul procurorului Alina Bica.

>