Breaking news

Elena Udrea, replică pe facebook, la comentariile ”analiștilor” după interviul ei de la HotNews

Elena Udrea a reacționat sâmbătă, printr-o postare pe facebook, la comentariile făcute de analiști și ”acoperiții din presă”, despre dezvăluirile făcute de aceasta în cadrul interviului de la HotNews.ro.

elena udrea - florian coldea - sriLa 24 de ore după dezvăluirile bombă cu privire la șeful interimar al SRI, Florin Coldea care l-a pus pe Dorin Cocoș să dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță pentru finanțarea televiziuni RTV, Elena Udrea reacționează la comentariile celor din presă și politică.

Deputatul PMP, proaspăt autosuspendat din partid și cu dosar penal la DNA, a scris pe facebook următoarele:

Am văzut reacţiile şi poziţionările unor comentatori publici, dar şi a unor „acoperiţi din presă” după afirmaţiile (pe care mi le asum total) pe care le-am făcut în interviul de la Hotnews.
Vreau să fac trei comentarii scurte:
• 1. De regulă, când apare un denunţ împotriva unui politician, acesta este fie constatat deja vinovat, fie se spune, corect, justiţia să cerceteze. Când au apărut dezvăluiri despre Florian Coldea (şeful SRI), unii m-au atacat pe mine şi au încercat să îl declare deja nevinovat, înainte de orice acţiune a justiţiei.
• 2. Putem acuza un parlamentar, un ministru, un Prim-Ministru sau chiar un Preşedinte fără probleme. Dar, când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat panică! Această reacţie arată teama pe care o generează SRI-ul celor cu secrete în dulap, politicieni, presă etc.
• 3. Justiţia va fi cea care va dovedi dacă denunţul meu va fi confirmat de dovezi. Eu am spus ce ştiu şi voi dezvolta afirmaţiile din denunţul penal în faţa anchetatorilor.
Personal, mă aştept la absolut orice, înscenări, „dezvăluiri”, fotografii etc., pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura. Important este să fim conştienţi de pericolul uriaş al acestui moment: puterea totală în mâna unui om despre care nu se ştie mai nimic în spaţiul public, dar care deţine secretele tuturor.
Dacă vă amintiţi, în ultima emisiune din campanie, Mădălina Puşcalău m-a întrebat dacă voi face ceva cu lucrurile pe care le ştiu. Am răspuns atunci că “cel mai probabil da, pentru că am un pronunţat spirit de sacrificiu”. Ştiam că voi spune…