Breaking news

Elena Udrea: Oreste mi-a cerut 10.000 de euro pe niște documente compromițătoare despre Voiculescu

Elena Udrea a dezvăluit sâmbătă seară, în cadrul emisiunii ”X-Press”, de pe B1 TV, că jurnalistul Oreste Teodorescu i-a cerut 10.000 de euro în schimbul unor documente obținute din trustul Intact, care dezvăluiau afacerile lui Dan Voiculescu. Deputatul a spus că nu i-a dat niciun leu lui Oreste și că actele i le-a dat lui Băsescu.

elena udrea - oreste - euroElena Udrea îl dă în gât pe Oreste. Jurnalistul s-ar fi dus cu pâra la Udrea, dar nu gratis, ci contra cost.

Oreste ar fi contactat-o pe Elena Udrea ca să-i ofere informații compromițătoare despre Dan Voiculescu. Udrea a spus în cadrul emisiunii că a primit de la Oreste un dosar însoțit de un bilețel galben în care îi solicita câteva servicii în numele lui dan Voiculescu.

”Am vrut să spun, sunt mulți aomeni pe care îi văd la televizor care nu au căderea morală să mă judece. Am un document. Domnul Oreste m-a jignit, m-a făcut în toate felurile cum că aș minți. Domnul Oreste mi-a lăsat acest document, conține și un bilețel, exact așa l-am primit. Este iarăși un bilețel galben. Scrie așa: Profesorul 2, anexe justificative, 10.000. Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre niște fapte din trustul Intact. Profesorul este Dan Voiculescu. Mi-a adus documente despre ce se întâmpla în trustul intact, despre niște jurnaliști cu bani ce ieșeau de acolo și așa mai departe. Și asta a fost prima parte. După ce mi-a dat documentul a venit cu această solicitare către mine. Mi-a adus documente legate de o doamnă senator apropiată de trustul Intact, despre firma Crescent. Schema financiară despre cum Voiculescu a luat terenurile ICA. Oreste mi-a adus aceste documente cu solicitarea financiară. Eu presupun că erau 10.000 euro. Pentru că nu i-am dat lucuruile acestea a început să mă înjure peste tot la televizor. Și mai am patru martori la birou care știu cum au decurs discuțiile telefonice cu Oreste care insista să îi dau un răspuns”, spus Elena Udrea la B1 TV.

Elena Udrea s spus că documentele primite de la Oreste i le-a arătat lui Traian Băsescu și că fostul președinte al României le-a trimis la DNA.

În timp ce Elena Udrea făcea dezvăluiri despre Oreste, acesta a intrat prin telefon la România TV și a negat toate cele spuse de aceasta. Oreste a spus că documentele sunt publice și că el nu i-a dat nimic Elenei Udrea și că o va da în judecată.

Elena Udrea a reacționat la cald la declarațiile lui Oreste de la Româna TV, tot în direct la B1 TV, spunând că jurnalistul nu este o miză pentru ea dar pentru a demonstra cele spuse, cere Vodafone, SMS-urile primite de la Oreste și listingul cu apelurile telefonice.

După care, Oreste a postat pe pagina lui de facebook, un mesaj, ca reacție la dezvăluirile Elenei Udrea:  Ce am înţeles eu din mărturisirile inculpatului Elena Udrea: Înainte să îmi exprim părerea, daţi-mi voie să vă prezint un pattern din logica domniei sale: Generalul Coldea care l-a susţinut pe Iohanis la prezidenţiale, l-a pus pe Cocoş să-i dea 500.000 de euro lui Ghiţă, care, prin domnul Maior era susţinătorul principal al lui Ponta. Soţii Turcan, Rizea şi cu mine, suntem ofiţeri acoperiţi şi i-am cerut bani, pentru că am atacat-o cu dârzenie misogină. Ok, în această seară, la B1 tv a afirmat că i-am adus nişte documente despre operaţiunile financiare ale trustului intact, nişte informaţii despre o senatoare apropiată trustului şi a arătat un bileţel pe care scria Profesorul şi 10.000. A afirmat că a primit hârtiile în plic şi că nu ştie dacă este scrisul meu. Păi dacă l-a primit în plic, de unde ştie că este de la mine? Documentele prezentate sunt publice, au fost prezentate de Stelian Negrea şi Dan Badea. Atunci, dacă erau publice, de ce i-aş mai fi cerut eu bani pe ele? A afirmat apoi, că nu mi-a dat banii, iar eu din supărare am început s-o înjur pe toate posturile…Logic, nu? În concluzie, luni o voi acţiona în judecată! Înţeleg startegia domniei sale de a îşi caută nişte aliaţi mediatici în trustul Intact, ştiindu-se bine animozităţile dintre mine şi Mircea Badea. Dar nu merge, mă pricep la diversiune, o studiez împreună cu studenţii…Începe curăţenia, războiul este urat, dar merită cu prisosinţă! Update: Am înţeles că doamna Udrea a predat documentele publice de pe net, pe care i le-aş fi dat eu, cerându-i că un ingrat 10 000, iar preşedintele le-a predat la DNA. Astfel, în logica de fier a doamnei Udrea, eu sunt informatorul DNA, prin ex preşedintele României. Sunt cam tare, nu? Update 1: Oare cum i-a dat materialul preşedintelui, dacă nu mi-a dat banii. A, i-am lăsat eu materialul gratis? Şi mai logic nu? Udrea are imaginaţie repetitivă. A intrat în luminile rampei cu bileţelul roz şi iese cu bileţelul galben…e fascinant că dansa ar vrea să mă decredibilizeze prin asocierea cu ea însăşi. Dar nu am nici o compasiune…

>