Breaking news

Elena Udrea, gest mafiot în Parlamentul României

Elena Udrea a făcut un gest șocant în Parlamentul României, similar cu cel al mafioților. Deputatul a făcut gestul mafiot cu ducerea degetului la nas, atât înaintea discursului său din Cameră de dinaintea votului privind cererile DNA, cât și după ce și-a încheiat discursul.

elena udrea gest mafiotÎnainte de a lua cuvântul în Camera Deputaților care se pregătea de votul la cererile DNA privind urmărirea penală și arestarea preventivă a Elenei Udrea, blonda a șocat prin gestul făcut.

Elena Udrea a primit un SMS pe care l-a citit în banca în care se afla, după care și-a dus mâna la nas atingându-l în mod repetat şi uitându-se în jur să vadă dacă este văzută.

Mai exact, Elena Udrea şi-a atins de mai multe ori nara dreaptă, ipostază în care a mai fost surprins şi interlopul Sile Cămătaru.

Același gest l-a făcut şi după ce a rostit discursul de la tribuna Camerei, de astă dată căutând cu privirea camera de filmat și după ce s-a uitat fix în obiectivul ei și cu calm, și-a atins nasul cu degetul după care s-a așezat din nou în bancă.

După ce televiziunile au dezbătut pe larg gestul Elenei Udrea, de-ași atinge nasul cu mâna și l-au catalogat ca fiind un gest mafiot, pri care i-ar fi transmis un mesaj lui Băsescu, blonda a postat un mesaj pe facebook în care a scris: Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică.  În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că „totul e în regulă”.