Breaking news

Elena Udrea a venit la DNA cu SPP-istul lui Băsescu și cu mașina Ministerului de Interne

Băsescu și-a trimis omul care-i păzește spatele, să îi asigure paza și protecția Elenei Udrea. Președintele PMP a mers miercuri seară la DNA, ca să fie audiată în dosarul lui Gheorghe Ștefan, cu o mașină a Ministerului de Interne și cu un agent SPP care până acum îi asigura paza Președintelui României, Traian Băsescu.

udrea agent spp - basescuDeși Legea SPP și o hotărâre a CSAT prevede asigurarea protecției candidaților la prezidențiale începând cu prima zi a campaniei electorale, Elena Udrea beneficiază de protecție cu 24 de ore înainte de acest termen.

Hotărârea CSAT prevede asigurarea protecției fiecărui candidat începând din prima zi a campaniei electorale, până în ziua turului 2 al alegerilor, când rămân doar doi candidați. Începând de astăzi (joi – n.r.) și până la ora 24 ei trebuie să ne spună cine acceptă și cine nu acceptă protecția. De astăzi noi am început ușor-ușor să-i preluăm până se dau rezultatele BEC”, a spus  purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea pentru sursazilei.ro.

Băsescu confirmă astfel spusele din 21 septembrie 2014 din cadrul emisiunii lui Robert Turcescu de la B1TV, cum că o protejează de zece ani pe Elena Udrea.

Elena Udrea confirmă faptul că toți candidații la prezidențiale pot beneficia de pază SPP și că ea este privilegiată cu 24 de ore înainte de startul campaniei.

”Înţeleg că este obligatoriu, toţi candidaţii au SPP în timpul campaniei electorale. Eu l-am avut şi în mandatul de ministru. Dacă aşa trebuie pentru mine, aşa fac, oricum eu sunt un bun şofer, mie îmi place să conduc singură maşina, dar sunt reguli şi trebuie să se facă într-un fel, fac aşa cum se spune”, a declarat Elena Udrea pentru sursazilei.ro.

Acum, Președintele dovedește și modul în care o protejează pe Elena Udrea, încălcând legea și trimițând-ui propriul agent SPP care i-a asigurat protecția timp de zece ani.