Breaking news

Elena Merișoreanu a vrut să divorțeze însă mama ei i-a salvat căsnicia

Elena Merișoreanu face dezvăluiri picante din viața ei. La Antena Stars printre bucatele preparate în bucătăria lui Nicolai Tand, artista populară dezvăluie cum era să rămână spț pentru că avea gânduri de divorț. Noroc cu mama ei care a fost mai matură în gândire și a intervenit la timp.

nicolai tandLupta din bucătăria „Star Chef” se dă în straie populare! Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan se întrec în preparate culinare sâmbătă și duminică, de la 12:00, la Antena Stars.

Elena Merișoreanu le va povesti gazdelor emisiunii cum era cât pe ce să divorțeze, dar că și-a salvat căsnicia mulțumită mamei sale.

Mama e singura persoană din lume care îți dă sfaturile cele mai înțelepte. Când m-am dus la mama și i-am spus că vreau să divorțez ea mi-a spus că am două fete, care au nevoie de tată.Uite că am ajuns la o vârstă la care ne respectăm, nu ne amintim de asta, că așa e frumos”, povestește Elena Merișoreanu.

Rivala ei din bucătăria „Star Chef”, Saveta Bogdan, mărturisește detașat că ambele ei căsnicii au fost „proaste”: primul soț era gelos și avea probleme cu băutura, cel de-al doilea a devenit și el posesiv, iar din cauza meseriei sale niciuna dintre soacre nu a dorit-o și nu a iubit-o.

Saveta Bogdan spune răspicat că a stat mereu departe de bărbații însurați, chiar dacă uneori a suferit din această cauză.

„Niciodată nu mi-a plăcut să-mi clădesc fericirea pe nefericirea altuia”, mai declară Saveta Bogdan.

De ce a decis să se despartă și de iubitul ei, cu 12 ani mai tânăr, telespectatorii vor afla urmărind „Star Chef”, sâmbătă și duminică, de la 12:00, la Antena Stars.