Breaking news

Elena Chiriac, concurent Ferma: ”Sper să ne luăm înapoi mândria. Suntem mai buni decât ei”

Luptele sunt tot mai dure în Ferma, iar provocările par să se complice cu fiecare zi care trece. Aseară, George Burcea și Anna Lesko au folosit cele mai necovențiale tehnici pentru a câștiga duelul de mâncare împotriva orășenilor Cezar Ouatu și Elena Chiriac.

Bucuria sătenilor a fost la un nivel înalt, aceștia petrecând întreaga noapte cu bunătățile câștigate de colegii lor. Nu toată lumea s-a putut bucura de seară, deoarece Anisia Gafton a fost provocată la duel de Elena Chiriac, servitoarea aleasă de Andrei Stoica să meargă la duelul pentru eliminare.

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.0 puncte de rating și 19.7% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.2 puncte de rating și 16.3% share.

În această seară, de la 21:30, Anisia și Elena sunt pregătite să dea tot ce au mai bun pentru a rămâne în competiție. Săteanca își dorește să revină printre colegii ei de echipă și se îmbărbătează pentru luptă: ”Trebuie să-mi adun toate forțele pentru a câștiga!”, în timp ce orășeanca vrea să oprească seria de victorii a celeilalte echipe: ”Sper să ne luăm înapoi mândria. Suntem mai buni decât ei”.  

Mihaela va reveni în Fermă pentru a evalua misiunea fermierilor și a le oferi monedele meritate la finalul primului mandat de fermier șef, care i-a aparținut lui Andrei Stoica. Dacă vor reuși sătenii să o convingă cu fânarul realizat și orășenii cu cotețul pregătit, aflăm în această seară.

>