Breaking news

Elena Ceauşescu o substituie pe Elena Udrea, la o expoziţie de pictură din Capitală

Una dintre cele trei Elene diabolice din istoria recentă a României, este prezentată în ipostază erotică într-o expoziţie de pictură desfăşurată în perioada 11 – 24 mai, la Galeria Simeza din Capitală.

1-elena-ceausescu-elena-udrea-goala-elena-lupescuElena Lupescu, Elena Ceauşescu şi Elena Udrea sunt cele trei personaje feminine despre care poporul spune că şi-au folosit trupurile, pentru a-i înnebuni pe bărbaţi şi pentru a conduce din umbră afacerile de stat.

Luând ca pretext unele istorisiri postcomuniste, mai mult sau mai puţin mistificatoare, despre tinereţea „aventuroasă” a Elenei Ceauşescu, pictoriţa Marilena Murariu construieşte discursul expoziţiei sale politice în jurul efigiei acestei binecunoscute figuri din istoria noastră recentă, arată ARTindex.ro.

Artista reinventează o Elenă erotizată până la dezmaţ, care atrage în preajma sa, asemeni unui magnet, notorii personaje ale politicii româneşti.

Expoziţie de pictură se numeşte „Despre Elena în general” şi poate fi văzută la Galeria Simeza din Bucureşti, în perioada 11 – 24 mai 2011. Expoziţia este însoţită de o publicaţie color bilingvă (română/engleză), în 32 de pagini, care conţine texte de Marian Constantin şi Vlad Morariu şi imagini ale lucrărilor expuse.

sex-elena-ceausescu-elena-udrea-goala-elena-lupescu-dezbracata

elena-ceausescu-elena-udrea-goala-elena-lupescu-2-dezbracata