Breaking news

Elena Bogdan s-a calificat în semifinale la dublu la turneul din Nurnberg

Elena Bogdan și partenera sa de dublu, Eva Hrdinova, au reușit să acceadă marți, în semifinalele probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis WTA, de la Nurnberg, competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de euro.

elena.bogdanElena Bogdan și Eva Hrdinova au câștigat primul set cu 7-5, în fața perechii formate din Arina Rodionova și Olga Savchuk.

După care, perechea româno-cehă și-a pierdut serviciul în debutul setului doi și au fost mai apoi conduse cu 2-0. Au reușit să revină în set și să egaleze la 4-4, însă la acest scor și-au pierdut din nou serviciul și adversarele au câștigat setul cu 6-4.

Astfel că s-a ajuns la super tie break pentru a se decide perechea care merge în semifinale. Elena Bugdan și Eva Hrdinova au reușit să se impună cu 10-5 în super-tie-break și merg în semifinale, după o oră și 45 de minute de joc cu perechea Arina Rodionova/Olga Savchuk.

În semifinale, perechea româno-cehă ar putea juca cu perechea formată din Raluca Olaru și Lara Arruabarrena. Dar doar dacă românca și iberica trec azi, în sferturi de perechea formată din Kiki Bertens și Demi Schuurs.

Calificarea în semifinale la dublu la turneul din Nurnberg le asigură Elenei Bogdan și Evei Hrdinova, un cec în valoare de 2770 euro și câte 110 puncte WTA.

>