Breaking news

Elena Bogdan s-a calificat în semifinale la dublu la Acapulco

loading...

Elena Bogdan și Nicole Melichar s-au calificat vineri, în semifinalele probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis WTA de la Acapulco, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

elena.bogdanEliminată în optimi de finală la simplu feminin, Elena Bogdan își continuă parcursul la turneul de la Acapulco, în proba de dublu feminin unde face pereche cu Nicole Melichar.

După ce au trecut în prima rundă de perechea formată din Victoria Rodriguez și Marcela Zacarias, în două seturi, scor 6-2, 6-2, Bogdan și Melichar au acces vineri, în semifinale.

În sferturi de finală, perechea formată din Lauren Davis și Monica Puig a abandonat partida în fața lui Bogdan și Melichar, la scorul de 1-2.

Astfel că românca și americanca s-au calificat în semifinale după doar 14 minute de joc. În careul de ași vor juca cu Andrea Hlavackova și Lucie Hradecka.

Accederea în premieră în semifinale la dublu la Acapulco, le asigură lui Elena Bogdan și Nicole Melichar, un cec în valoare de 3.435 de dolari și 110 puncte WTA.

Elena Bogdan are în palmares un singur titlu WTA cucerit la dublu, în 2014 la Bucharest Open, alături de Alexandra Cadanțu. Cele 110 puncte cucerite pentru accederea în semifinale, o vor propulsa pe româncă în top 100 jucătoare la nivel mondial în clasamentul de dublu feminin al WTA.

loading...