Breaking news

Elena Bogdan a ratat calificarea în semifinale la dublu la Monterrey

Elena Bogdan s-a oprit vineri, în sferturile de finală ale probei de dublu feminin din cadrul turneului WTA de tenis de la Monterrey, dotat cu premii de 500.000 de dolari.

elena bogdanElena Bogdan și Nicole Melichar au fost eliminate, în sferturi de finală, de cuplul Anastasia Rodionova și Arina Rodionova, favoritele numărul trei ale competiției.

Veriga slabă a fost românca Elena bogdan care și-a pierdut serviciul în primu set la scorul de 2-2, iar în setul doi, chiar în debut.

În primul set, Bogdan și Melichar au ratat la scorul de 3-2, trei mingi de re-break. Astfel că după o oră și 3 minute de joc anost și extrem de slab, românca și americanca au pierdut partida cu 6-4, 6-4.

Accederea în sferturi le asigură perechii româno-americane un cec în valoare de 2,623 de dolari și 60 puncte WTA.

În sferturi de finală este calificată și Raluca Olaru care face pereche cu iberica Lara Arruabarrena. cele două au acces în sferturi după ce adversarele Kristina Mladenovic/Timea Babos, s-au retras din meci, în primul set la scorul de 4-1.

În sferturi de finală, Raluca Olaru și Lara Arruabarrena vor juca cu perechea formată din Kiki Bertens și Johanna Larsson.