Breaking news

Elena Bogdan a ratat calificarea în finala de dublu de la Acapulco

Elena Bogdan și Nicole Melichar au fost eliminate în semifinale la Acapulco de principalele favorite ale competiției de dublu feminin, după ce au irosit pe rând, patru mingi de meci.

elena bogdanElena Bogdan și Nicole Melichar au pierdut pe mâna lor partida cu slovacele Andrea Hlavackova și Lucie Hradecka, favoritele numărul unu la Acapulco.

După o oră și 16 minute de joc, românca și americanca au pierdut partida cu slovacele, după ce au ratat patru mingi de meci.

Elena Bogdan și Nicole Melichar au cedat primul set cu 4-6, întrucât în debutul partidei și-au pierdut serviciul. Dar mai apoi au reușit să se impună în setul doi cu 6-1, grație celor două break-uri reușite la scorul de 2-1 și 4-1.

În Super Tie break au condus cu 4-0, 4-1 și 9-4, scor la care americanca a ratat o primă minge de meci pe propriul serviciu. După care la scorul de 9-8, a venit rândul româncei să rateze ultima minge de meci, și mai apoi să ofere slovacelor, pe tavă, mingea de meci, pe cel de-al doilea ei serviciu. Lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă.

Accederea în premieră în semifinale la dublu la Acapulco, le asigură lui Elena Bogdan și Nicole Melichar, un cec în valoare de 3.435 de dolari și 110 puncte WTA.

Elena Bogdan are în palmares un singur titlu WTA cucerit la dublu, în 2014 la Bucharest Open, alături de Alexandra Cadanțu. Cele 110 puncte cucerite pentru accederea în semifinale, o vor propulsa pe româncă în top 100 jucătoare la nivel mondial în clasamentul de dublu feminin al WTA.

>