Breaking news

Elena Băsescu a născut un băiețel. E al doilea copil al fiicei fostului președinte al României

EBA  a devenit pentru a doua oară mămică. La un an și cinci luni de la nașterea fetiței, Elena Băsescu a adus sâmbătă seară, pe lume, și un băiețel.

eba - copil - bogdan ionescuFostul Președinte al României, Traian Băsescu a anunțat vestea nașterii copilului Elenei Băsescu și al lui Bogdan Ionescu, prin intermediul unei postări pe facebook însoțită de o fotografie cu copilul.

“În 31.01, la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel”, a anunţat Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Este cel de-al doilea nepot pe care Elena Băsescu i-l face tatălui său, după ce pe 1 septembrie 2013 a adus pe lume, o fetiță, Sofia Anais.

În 2013, EBA a născut prematur sub supravegherea doctorului Monica Cârstoiu, soţia managerului Spitalului Universitar. Fetiţa a venit în a 35-a săptămână a sarcinii, este sănătoasă şi cântărea la naştere 2,715 kilograme şi 47 de centimetri.

Este cel de-al treilea nepot pe care-l are Traian Băsescu, după ce pe 14 noiembrie 2014 și fiica cea mare, Ioana Băsescu, a născut un băiețel.

elena basescu - baietel

>