Breaking news

Eleganța sportivă – posibilitățile unui outfit modern

Rochie și pantofi sport? Sau poate pantaloni de trening și tocuri înalte? Deși astfel de combinații au fost scoase din discuție până de curând, în zilele noastre nu sunt doar mai frecvente, ci și la modă. Cel puțin în acest caz, moda a fost influențată de confort și pentru astaar trebui să mulțumim în special experților modei contemporane. Iată modalități de a obține o ținută sport elegantă!

În ce constă eleganța sportivă?

Intenția unei astfel de stilizații este, în primul rând, o ținută care are încă un caracter elegant, dar care, totuși, datorită accesoriilor sportive, câștigă un un aer mai lejer. Astfel poate funcționa în continuare ca o ținută destul de oficială și poate fi purtată cu succes la muncă sau la o întâlnire. Deci, este un fel de compromis între ceea ce este elegant, confortabil și sportiv. Cum să creezi astfel de ținute pentru a menține echilibrul și bunul gust? – Cele mai importante lucruri sunt combinațiile adecvate și accesoriile specifice, cum ar fi modelele de sneakerși de damă.

Încălțăminte – aici îți poți permite multe

Toată lumea știe că pantofii confortabili stau la baza unei stilizații reușite. Din păcate, nu toți pantofii eleganți respectă acest principiu și adesea este cu adevărat contrariul. Eleganța sportivă îți permite să combini articole vestimentare mai formale cu încălțăminte sport. Sneakerșii de damă confortabili și la modă vor funcționa în aproape toate cazurile. Varietatea lor îți permite să le asortezi la aproape orice ținută. Nu trebuie să fie aleși doar sneakerșii, deoarece tenișii vor funcționa la fel de bine, iar doamnele mai scunde vor fi, de asemenea, încântate – sneakerșii de damă pe coturn sau pe o talpă mai groasă. Îți poți permite cu siguranță și o variație  în ceea ce privește culorile. Pantofii nu trebuie să fie de o singură culoare, cum ar fi alb sau negru. În funcție de natura celorlalte elemente ale silizației, le poți alege pe cele cu un model interesant, de ex. floral sau în carouri. Cu ce vor merge astfel de pantofi sport? Ei pot fi combinați cu succes cu o fustă plisată elegantă, o rochie, precum și pantaloni chino sau țigaretă. Aceasta este o ținută la modă, elegantă și confortabilă, care câștigă lejeritate datorită accesoriilor sportive sub formă de pantofi corespunzători. Dacă nu îți este frică de combinațiile îndrăznețe, atunci îți poți permite, de asemenea, o ordine inversă, și anume pantaloni sport preferați cu stiletto eleganți, inclusiv chiar și jambiere. Nu uita să alegi o jachetă lungă supradimensionată!

Alte posibilități pentru un oufit sport elegant

De asemenea, poți asorta eficient pantalonii eleganți, rochiile și fustele cu hanorace sport confortabile și stilate. Dacă anterior erau rezervate doar pentru treninguri sau blugi, acum acele vremuri au dispărut – o astfel de ținută este cu siguranță de bun gust.Secretul poate sta și în accesoriile corespunzătoare, de exemplu, o geantă de mână adecvată. Poți purta o geantă confortabilă pentru un stil elegant, iar la treninguri combinate cu tocuri înalte, poți alege o geantă Chanel la modă și atemporală. Există mult mai multe combinații interesante de elemente elegante și sportive ale garderobei pentru femei – nimic nu te împiedică să le încerci și tu!

>