Breaking news

El este tânărul care a băgat spaima în politicienii corupți. Iată ce lovitură devastatoare le-a pregătit

loading...

Gata s-a terminat cu joaca. Un român are curajul să ia taurul de coarne, să pună piciorul în prag și să declanșeze revoluția în România care va duce la schimbarea din temelii a clasei politice. Are 34 de ani, vine din mediul privat, nu a lucrat nicio zi la stat, nu a fost membru în vreun partid, dar s-a săturat să stea pe margine și să vadă cum actualii politicieni continuă să fure fără oprire și să își bată joc de români și România.

roman politicieniA venit vremea schimbării, o nouă generație de politicieni se naște în România. La alegerile parlamentare din toamnă, românii vor avea în sfârșit pe cine vota.

Sebastian Popescu este tânărul care produce cutremur pe scena politică din România și le dă fiori reci pe șira spinării, actualilor politicieni.

Are 34 de ani, de profesie doctor medic veterinar și jurnalist, Sebastian Popescu a ales să nu plece din România ci să încerce să schimbe tot ce nu e bine în țară. Nu singur, ci împreună cu toți românii care își doresc să trăiască într-o țară cu adevărat europeană, democratică și modernă.

Optimist și luptător din fire, Sebastian Popescu este ”vinovatul” care a dus la apariția Partidului Noua Românie, prima formațiune politică din România care nu acceptă traseiști politici.

În timp ce majoritatea tinerilor români se gândesc cum să plece din țară în speranța unii trai mai bun peste hotare, Sebastian Popescu vrea să dea sah mat actualei clase politice pe care o consideră vinovată de situația catastrofală în care se află România.

Pentru că peștele de la cap se împute, tânărul spune că în cazul României, ”capul” sunt politicienii care de 26 de ani doar jefuiesc țara sub toate formele posibile, iar odată la patru ani, vin și prostesc din nou electoratul, sub noi sloganuri electorale sau alianțe politice și astfel se mențin la putere.

Cei trei tineri nu doar că au fost de acord să meargă alături de Sebastian Popescu în acest proiect uriaș pentru România, ba l-au și făcut Președinte al Partidului Noua Românie.

În timp ce unii pesimiști din fire spun că nu avem nicio șansă să ne punem cu ”sistemul”, noi, cei patru muschetari ne vedem liniștiți de treabă și pas cu pas, că tot e în trend faza cu ”pașii”, construim acest partid, nu pentru noi, ci pentru toți românii care s-au săturat să fie bătaia de joc a politicienilor actuali.Lucrurile sunt extrem de simple, dacă VREI, POȚI. Dacă nu, le complici ca să nu faci nimic pentru mulțime, ci doar pentru tine. Noi nu vrem nimic pentru noi, vrem pentru toți românii, și vrem doar bine”, precizează liderul PNR.

Sebastian Popescu este mai multe decât optimist că acest proiect politic va fi foarte bine primit de români, iar numărul membrilor care se înscriu în PNR dovedesc asta.

Președintele PNR, Sebastian Popescu, le transmite un mesaj românilor care vor schimbarea: Toți românii care vor vota și susține Partidul Noua Românie, nu au nimic de pierdut, au doar de câștigat. Dacă vrei să faci parte din acest proiect unic în România, hai cu mine, înscrie-te în Partidul Noua Românie.

Înscrie-te aici în Noua Românie.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

loading...