El clasico Barcelona – Real Madrid, se joacă în exclusivitate la Digi Sport 1

Digi Sport 1 difuzează în exclusivitate pentru România, celebrul meci dintre FC Barcelona și real Madrid, în direct, duminică seară de la ora 20.50.

Meciul așteptat de întreaga sulfare microbistă cu emoție, confruntarea dintre cele mai bune echipe ale Europei, partida supranumita El Clasico dintre Barcelona și Real Madrid se vede în exclusivitate în România, la Digi Sport 1, duminică, de la 20.50.

Avem 4 oameni la Barcelona, comentatorii Bogdan Socol și Andrei Niculescu, cameramanul Costin Glodeanu și colaboratorul permanent Digi Sport, Gică Craioveanu. În plus, avem și echipa de corespondenți de la Madrid care ne va oferi ultimele informații despre partida din cealaltă tabără”, spune George Dobre, redactorul șef al Digi Sport.

Pentru Digi Sport, cea mai completa televiziune de sport din Europa, transmisiunea de la Barcelona a duelului dintre Messi si Cristiano Ronaldo este tratată cu foarte mare atenție.

„Pentru noi, să transmitem Barca- Real  este un motiv de mândrie. Este cel mai important duel din fotbalul actual. În plus, duminică seara vom mai transmite Milan – Inter, pe Digi Sport 2, și Marseille – PSG, pe Digi Sport 3. Așadar, emoții și suspans înmulțite cu 3”, mai spune George Dobre.

Duelul fotbalistic de pe Camp Nou dintre extratereștrii și galactici va fi transmis duminică seara, de la 20.50, la Digi sport 1.

>