Breaking news

Ekaterina Makarova și Elena Vesnina au cucerit titlul la US Open în proba de dublu feminin

Ekaterina Makarova și Elena Vesnina au cucerit titlul la US Open în proba de dublu feminin, după ce au învins în finală, perechea italo-elvețiană formată din Flavia Pennetta și celebra Martina Hingis.

Ekaterina Makarova si Elena Vesnina - us open 2014Rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina au reușit să-și adjudece victoria în finala de dublu feminin deși au peirdut primul set cu 2-6.

Makarova și Vesnina au reușit să revină fantastic în finală și să se impună în setul doi cu 6-3, iar în cel decisiv cu 6-2.

Rusoaicele, favoritele patru la US Open, și-au adjudecat în premieră titlul pe cimentul american, după două ore și cinci minute de joc, cu legendara Martina Hingis.

Elvețianca a revenit în circuitul profesionist în 2013 și a reușit să se califice într-o finală de Grand Slam la șase ani de la retragere și la distanță de 12 ani de când reușea să acceadă în ultimul act într-un turneu de mare șlam.

Martina Hingis a cîştigat nouă titluri de Mare Şlem la dublu în carieră, patru la Australian Open, două la Roland Garros, două la Wimbledon şi unul singur la US Open. 

Revenirea elvețiencei în circuitul profesionist și calificarea în finala de dublu de la US Open, reprezintă o mare performanță.

Rusoaicele, învingătoare la dublu în 2013 la Roland Garros, își trec în palmares primul lor titlu la dublu la US Open.

>