Breaking news

Ei sunt ispitele masculine de la Temptation Island – Insula iubirii

Daniel Jitariu, Tomi Giurgia, Mihai Lupșanu, Matei Negrescu, Petru Păun și Raul Popa sunt cele șase ispite masculine din cadrul reality-show-ului Temptation Island – Insula iubirii ce debutează pe 26 aprilie la Antena 1.

ispite masculine - insula iubiriiȘase cuceritori, aleși din peste 200 de candidați, testează fidelitatea concurentelor în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”.

Frumoși, deștepți, romantici și foarte carismatici, fiecare dintre ei poate candida la titlul de bărbatul perfect. Izolate de parteneri, departe de obiceiurile lor cotidiene și înconjurate de ispite, tinerele vor fi față-n față cu provocări picante. Câte sunt cu adevărat fericite alături de iubitul lor și câte trăiesc, de fapt, în rutină, telespectatorii Antena 1 vor afla din 26 aprilie, de la 20:30. Iată care sunt cei șase maeștri ai seducției:

Daniel Jitariu (28.06.1981) – Daniel a venit la „Temptation Island – Insula iubirii” pentru că vrea o mică aventură. Speră, de ce nu, și să găsească persoana potrivită. Daniel scrie poezii din clasa a VI-a, spune că are imaginație bogată și vrea chiar și să scoată o carte. În timpul liber iese la plimbare cu motocicleta, face aikido, merge la sală și compune melodii la pian. A și scos un album de muzică, disponibil pe iTunes.

Tomi Giurgia (2.01. 1991) – Lui Tomi îi plac lucrurile extreme și nu refuză să trăiască niciun fel de senzație. Este pasionat de vânătoare, de mașini de viteză și de motoare, îi plac animalele, hainele și este pasionat de modă. Speră să își găsească o iubită la „Temptation Island – Insula iubirii”. Tânărul este un cuceritor prin definiție: „Dacă vreau să cuceresc sunt pur și simplu eu, nu joc teatru și las lucrurile să vină de la sine. Pe de altă parte, dacă vreau să atrag o fată și ea mă refuză înseamnă că nu am fost suficient de convingător, e imposibil să nu-i placă nimic la mine”, declară Tomi.

Mihai Lupșanu (02.11.89) – Mihai se consideră o persoană haioasă, care iese în evidență grație energiei sale. Este foarte deschis către experiențele noi și de aceea a și venit la „Temptation Island – Insula iubirii”. Este pasionat de sport și de călătorii și crede că marele lui avantaj este acela că știe să se facă plăcut. Tânărul a jucat fotbal de performanță, iar acum se întreține mergând constant la sală.

Matei Negrescu (11.11. 1987) – Matei este pasional, pune mult suflet în tot ceea ce face și la fel se comportă și atunci când este într-o relație. Este foarte ambițios și spune că atunci când își propune ceva nu se lasă până nu obține. „Sunt dependent de fitnes și sunt foarte atras de estetic și de frumos”, spune Matei. La „Temptation Island – Insula iubirii” a venit să se distreze, să se bucure de vară și să-și găsească o iubită. Ce apreciază cel mai mult la o femeie? Inteligența emoțională.

Petru Păun (30.07.1987) – Petru se descrie ca fiind o persoană complexă: „Mi-a plăcut întotdeauna să mă dezvolt pe trei linii mari: trup, minte și spirit și am căutat să păstrez un echilibru între ele, să pun accent pe fiecare. Pentru mine partea spirituală este foarte importantă, îmi place să citesc mult”, declară Petru. A venit la „Temptation Island – Insula iubirii” pentru că îi place să experimenteze lucruri noi. Îi plac femeile senzuale, elegante, puternice, cu bun gust. „Vreau să aibă un caracter puternic, să nu o domin din start. În general îmi doresc să construiesc ceva împreună cu ea”, mai dezvăluie tânărul.

 (29.08.1979) – Raul provine dintr-o familie de sportivi, a călătorit foarte mult și nu suportă să fie condiționat de alții. „Sunt un om calm, iubesc oamenii, copiii, natura, sunt sociabil, dar stau foarte mult singur. Este o alegere personală, nu am nevoie de cineva ca să fiu fericit, dar mă bucur de relațiile cu prietenii”, spune Raul, care mărturisește că este o fire foarte ambițioasă, căreia îi place să citească foarte mult și să se dezvolte constant. A ales să facă parte din reality show-ul „Temptation Island – Insula iubirii” ca să se simtă bine și să se bucure de ceva nou și inedit.