Breaking news

Ei sunt cei mai buni jurnaliști din 2012

Carmen Brumă, Tudor Tomoș, Cristi Stanciu, Valentin Butnaru și Bogdan Socol sunt cei mai buni jurnaliști din radio și televiziune în anul 2012.

castigatorii 2012Și în 2012, site-ul de știri exclusivNEWS.ro a continuat campania națională de promovare și premiere a celor mai buni jurnaliști din România.

În acest an am supus atenției cititorilor cinci categorii de jurnaliști. Dintre cei 100 nominalizați în sondajele naționale, doar cinci dintre ei au ieșit învingători.

Primul sondaj național a fost realizat în luna martie pentru desemnarea ”Celui mai bun prezentator de știri sportive„. După două săptămâni de vot, Carmen Brumă de la Realitatea TV a fost desemnată câștigătoare.

În luna aprilie s-a desfășurat sondajul pentru desemnarea celui mai bun reporter de știri din România. Intrat pe ultima sută de metri în Top 20, Tudor Tomoș de la Pro TV, a primit trofeul pentru ”Cel mai bun reporter de știri din România” în 2012.

În luna MAI, site-ul exclusivNEWS.ro a organizat sondajul național pentru găsirea celei mai bune voci de radio. Dintre cei 20 de nominalizați, Cristi Stanciu de la Radio 21 a intrat în posesia trofeului.

În iunie s-a ales cel mai bun prezentator de știri din România. Deși în competiție se afla și Andreea Esca,  matinalul Valentin Butnaru de la Realitatea TV a intrat în posesia râvnitului trofeu.

Ultima campanie pe 2012, s-a organizat în luna august, simultan cu Jocurile Olimpice de la Londra. La startul competiției s-au aliniat 20 dintre cei mai bun comentatori sportivi din România. Primul care a trecut linia de sosire a fost Bogdan Socol de la Digi Sport.

Și în 2013, exclusivNEWS.ro va continua campania națională pentru desemnarea, promovarea și premierea celor mai bun jurnaliști din România.