Breaking news

Edward Sanda revine cu o variantă diferită a piesei Inimi Pierdute – VIDEO

La numai o săptămână de când și-a lansat noul single, Inimi Pierdute, Edward Sanda revine cu o variantă diferită a piesei, pe care o cântă de această dată la pian.

Cea mai recentă piesă a lui Edward Sanda vine cu un mesaj puțin diferit față de cele lansate până acum de el și prezintă o poveste de dragoste aflată la final, fiind inspirată din viața lui.

Pianul i se potrivește ca o mănușă atât lui Edward, pe care nu-l vedem des în această ipostază, cât și piesei pe care o transformă într-una mai sensibilă, pentru că această nouă versiune accentuează emoția transmisă prin fiecare vers.

Primăvara pare să fi început bine pentru Edward care, după succesul cu În Palma Ta, alături de Ioana Ignat, are acum o piesă nouă ce s-a clasat până pe locul 13 în trending pe Youtube și se menține în continuare în tendințe.

Întregul moment face parte din seria #MiercuriLaFamous în care, o dată la două săptămâni, artiștii Famous Production alături de alți invitați ne arată cum este viața la studio și pregătesc diverse momente muzicale, provocări amuzante sau concursuri.

>