Breaking news

Edward Sanda lansează un cover special al celebrului hit „Dragostea din tei” – VIDEO

loading...

Edward Sanda a cucerit întreaga Românie încă de la prima piesă, Doar pe a ta, și este în prezent în fruntea topurilor radio și TV cu piesa #ÎnPalmaTa feat. Ioana Ignat, compusă chiar de el. Pentru că trăiește pentru muzică și își petrece fiecare zi la studio, Edward a pregătit un cover senzațional al piesei Dragostea din  tei.

Edward Sanda și RINA au oferit un duet senzațional în noul episod #MiercuriLaFamous. Cei doi artiști de la Famous Production au pus la cale un cover inedit la celebra piesă Dragostea din tei, a celor de la O-zone, care a depășit granițele țării și a ajuns la urechile a milioane de oameni din întreaga lume.

Dacă piesa în varianta originală este energică și ideală pentru dans, cover-ul propus de Edward Sanda și RINA îl găsește pe Edward într-o ipostază diferită, de această dată la pian. Varianta celor doi este plină de emoție și se armonizează perfect cu vocile artiștilor.

În toamna anului trecut cei doi artiști au mai avut o colaborare de acest gen, realizând un cover la piesa Ochii Tăi, a trupei Holograf.

Rina este o nouă artistă Famous Production, care a avut colaborări cu Matteo, Randi, Nicole Cherry și Alina Eremia și se pregătește să lanseze o nouă piesă.

loading...