Breaking news

Ediții speciale la Digi 24 de Ziua Națională a României

De Ziua Naţională Digi 24 a pregătit un program special, care începe la 6 dimineaţa  cu un Jurnal de ştiri dedicat zilei de 1 decembrie, prezentat de Cătălin Petre.

1 decembrie la digi 24La ora 10.00 Sanda Nicola şi Marius Tudosiei  încep …Unirea in bucate,  într-o serie de ediţii speciale, transmise pe parcursul întregii zile de la Hanul lui Manuc, la Digi24.

Alături de invitaţii lor, Marian Râlea, Bogan Uritescu, Tania Popa şi mulţi alţii, cei doi vorbesc despre bucătaria românească, mix de bucătărie turcească, rusească, sârbească, ungurească, etc. Sanda şi Marius vor găti alivenci, bors de sfeclă roşie, mici şi multe alte bucate gustoase.

De la ora 11.00 Digi 24 transmite, în direct de la Arcul de Triumf, parada militară de Ziua Naţională. De la faţa  locului corespondenţii Digi 24 şi Teodora Ghenciu, din studioul Digi24, alături de invitaţii lor, vorbesc despre seminificaţia Zilei Naţionale a României.

Andrei Tomescu preia ştafeta ştirilor, de la ora 13.00, iar de la 14.15 şi 15.15, în două ediţii speciale, Cristi Citre trage concluziile campaniei Digi24TRIUMFUL UNEI NATIUNI”.

Ioana Ţigănilă şi Alice Iacobescu prezintă Jurnalele după amiezii, iar de la ora 19.00 Adriana Muraru uneşte România, în jurnalul principal al zilei.

La Digi 24, Ziua Naţională este celebrată aşa cum se cuvine, cu respect pentru cei care au fost şi admiraţie pentru cei care fac din România un loc unde merită să trăieşti. Zoltan Dani, românul erou în Serbia, contele Tibor Kalnoky, cel mai mare promotor al României turistice, Tony Selva, olandezul îndrăgostit ireversibil de România sau Hashim Memish, albanezul care acum este cetăţean de onoare al Slatinei, sunt doar câţiva dintre invitaţii speciali, oameni care pot fi oricând exemple.

Etalon al producţiilor Digi24, emisiunile “Bonton”, „Ca-n Filme” şi „Din interior” vor trata subiecte speciale si vor difuza reportaje dedicate Zilei Naţionale. Cu acest prilej emisiunea „Bonton” demarează campania „România civilizată”.

Seara de 1 Decembrie se încheie în forţă la Digi 24. De la ora 20.00, de Ziua Naţională, Cosmin Prelipceanu, alături de Adriana Nedelea, îşi invită telespectatorii la o ediţie specială a „Jurnalului de seară”, o ediţie care uneşte România.

Digi 24 difuzează zeci de materiale în care prezintă locuri frumoase, oameni frumoşi şi fapte frumoase, care ne fac mândri că suntem români. În cele 2 ore de “Jurnal de seară”,  de la 20.00 la 22.00,  Cosmin Prelipceanu şi Adriana Nedelea intră în direct cu corespondenţii Digi24 din întreaga ţară pentru a asculta poveşti despre oamenii si locurile din care aceştia transmit, de Ziua Naţională.

De la ora 22.00, Liana Alexandru revine la pupitrul ştirilor Digi 24 cu un “Jurnal special”, o sinteză care cuprinde toate materialele difuzate în cadrul campaniei „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”. Programul special dedicat zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională, se încheie la Digi 24 cu Jurnalele de ştiri prezentate de Oana Zamfir.