Breaking news

Echipele TVR și TV Neptun, agresate

Cameramanii  TVR şi Neptun Tv au fost îmbrânciţi şi ameninţaţi, miercuri,  de bodyguarzii lui Copos.

Două echipe de filmare aparținând TVR și TV Neptun, au fost agresate miercuri în portul turistic aparținând lui Goeorge Copos. Agresorii cameramanilor sunt trei indivizi care sunt bodyguarzii lui Copos.

Mai munte echipe de jurnaliști au mers miercuri la un incendiu izbucnit la terasa „Belona“ din Eforie. Bodyguarzii lui Copos s-au enervat pentru că ziariştii filmau locaţia.

Jurnaliştii au spus că terminaseră de filmat şi se pregăteau să urce pe faleză ca să mai ia nişte cadre de sus, moment în care, din  incinda portului au ieşit trei indivizi mătăhăloşi care i-au înjurat şi i-au ameninţat cu bătaia.

Ziariştii spun că au sunat la 112 de frică ca incidentul să nu degenereze însă poliţiştii nu au intervenit prompt.

Am sunat la 112 însă nu ştiu dacă mi-au preluat apelul pentru că exact în momentul acela eram înconjurat şi îmbrâncit. Maşina de Poliţie a venit în zonă însă a trebuit să le fac semn ca să se oprescă. Nu voiau să ne asculte, ne-au spus să ne ducem la sediu să facem o plângere că ei se grăbesc să se ducă la o intervenţie făcută prin 112. Le-am spus că noi suntem cei care am sunat la 112“, a declarat cameramanul TVR pentru ziarul Adevărul.