Breaking news

Echipa Radio 21, prima gașcă de români care au văzut-o live pe Lady Gaga

loading...

Radio 21, Official Summer Radio, le-a adus o surpriză ascultătorilor: fanii Radio 21 au văzut-o în avanpremieră pe Lady Gaga în Super Vara lui 21, înaintea tuturor europenilor, într-o călătorie VIP alături de alţi ascultători gaga la primul concert din Europa al artistei, care are a avut loc pe 14 august, în Sofia, Bulgaria!  

Ascultătorii au plecat în Bulgaria într-o gaşcă uriaşă alături de Matinalii 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, într-un VIP Party, fiind printre primii români care au văzut LIVE super show-ul pe care Lady Gaga l-a pregătit în turneul  „The Born This Way Tour”. Costume excentrice, decoruri senzaţionale, dansuri uluitoare, toate s-au regăsit în spectacolul pe care DIVA l-a susţinut pe 14 august, la Sofia, Bulgaria.

După un drum lung, dar frumos, super gaşca gaga a ajuns la destinaţie: Arena Armeec din Sofia, locul în care Lady Gaga a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai bune artiste din lume.

Nonconformistă, sexy, rea, cântăreaţa i-a încântat pe ascultătorii Radio 21 cu hiturile sale „Bad Romance”, „Telephone”, „Alejandro”, „Just Dance”, „Poker Face”sau „Judas”, schimbând zeci de costume, inclusiv unul din carne, unul de mireasă şi unul futurist.

Scenele s-au derulat prin faţa găştii Radio 21 şi a celor patru matinali, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, care s-au declarat la sfârşitul concertului mai mult decât încântaţi de mega spectacolul pe care l-a făcut Lady Gaga în faţa celor 30.000 de spectatori veniţi din toate colţurile ţării să o vadă live.

Sunt onorat că am văzut un asemenea show înaintea tuturor europenilor. Lady Gaga este absolut genială. Nu am ce să îi reproşez!”, a spus Manuel D. Dinculescu.

Costumele – senzaţionale, muzica – extraordinară, Gaga – perfectă! Nu pot spune mai multe pentru că am rămas fără cuvinte”, a declarat emoţionat DJ Andi.

Atunci când Gaga urcat pe scenă şi a început să cânte, am simţit că timpul s-a oprit în loc. Şi nu a mai contat nimic. Doar muzica ei.”, a menţionat Anca Maco.

Genul acesta de spectacol îl vezi o singură dată în viaţă. Şi îţi rămâne în suflet pentru totdeauna”, a spus încântat Orlando.

Ascultătorii Radio 21 nu şi-au putut ascunde încântarea şi fericirea atunci când au văzut-o pe diva momentului pe scenă. Aplauze, strigăte de bucurie, dans, voie bună, toate şi-au făcut apariţia în gaşca Radio 21.

Mulţumim Radio 21 că ne-aţi dat ocazia să vedem în avanpremieră, alături de Matinalii 21, cel mai tare concert din toate timpurile! Lady Gaga este absolut genială!”, au declarat într-un glas ascultătorii.

loading...