Breaking news

Echipa Magic Iași a câștigat Super Cupa României la Minifotbal

Super Cupa României la Minifotbal a fost câștigată în acest an, de echipa Magic Iași.

Iașul a găzduit, în weekendul acesta, cea de-a doua ediție a Supercupei României la Minifotbal.

A fost ultimul act al unui sezon de succes atât pe plan național, cât și internațional, lucru dovedit și de calitatea celor două partide disputate în capitala Moldovei, una dintre ele transmisă de TVR3.

La capătul unui duel captivant, cvadrupla campioană națională Magic Iași a reușit să treacă de rivala Juventus Sibiu, scor 4-1 în prima manșă și 1-3 în cea de-a doua.

Minifotbalul este jucat de aproape 35.000 de sportivi amatori în România, și de aproape 700.000 în Europa.

Finala Supercupei a însemnat, de aceea, prilejul unei ultime repetiții înaintea unui examen dificil, și anume participarea naționalei României de minifotbal la Campionatul European care se va disputa săptămâna aceasta la Chișinău.

Cinci dintre jucătorii prezenți în finala Supercupei sunt componenți ai formației care va reprezenta țara noastră la competiția unde vin 16 naționale din întreaga Europă.

Alături de ei, alți nouă sportivi din cele mai bune echipe românești de minifobal vor începe luni cantonamentul de pregătire care va fi găzduit de Iași, iar joi vor pleca la Chișinău.

Iașiul, oraș care dă, de ani de zile, campioana României la acest frumos și spectaculos joc, va fi, sperăm noi, și rampa de lansare a unei noi victorii continentale pe care tricolorii minifotbalului vor să o obțină pe pământul vechii Basarabii.

>