Breaking news

Echipa K9 muncește zi de zi pentru a-ți face mașina ca nouă

Service auto K9 a luat nastere din pura ambitie de a depasi mereu asteptarile clientilor, de a crea un service care sa ofere cea mai variata gama de servicii din domeniu. Astfel, in anul 2005 s-au pus bazele unei afaceri de succes, un service auto din Bucuresti a carui prioritate este castigarea increderii clientilor sai.

service-auto-BucurestiEchipa Autok9 s-a dezvoltat, modernizat si a avansat in fiecare an, datorita utilajelor si echipamentelor de ultima ora si instruirii personalului in mod frecvent cu privire la noutatile de pe piata auto.

Departamentul de vopsitorie auto si tinichigerie este dotat cu echipamente de ultima generatie, vopsele si lacuri pentru vopsele durabile in timp si rezistente la zgarieturi fine. Posibilitatea echipei de vopsitorie de a reproduce o anumita culoare este practic infinita si se poate aplica oricarui autovehicul indiferent de marca. De asemenea, garantia pentru astfel de servicii este extinsa cu pana la 12 luni. Pentru o lucrare cat mai aproape de perfectiune, AutoK9 are experti in tinichigerie care lucreaza cu mare grija si indemanare.

Departamentul de mecanica auto cuprinde atat servicii de mecanica cat si geometrie auto, service roti, diagnoza si revizii periodice. O intreaga echipa de mecanici si ingineri cu experienta pentru toate marcile de masini, este la dispozitia clientului si poate garanta lucrari de calitate si rapide mai ales datorita echipamentelor de ultima ora.

Pentru ITP Bucuresti, clientii vor fi intampinati de un expert AutoK9 si vor avea placuta surpriza de a descoperi noul echipament ITP. Pentru a face serviciile AutoK9 si mai atractive, s-a pus la punct un pachet promotional special pentru clienti. Astfel, la fiecare ITP efectuat, clientul va primi o igienizare totala a masinii (ozonificare).

Service auto K9 colaboreaza cu cele mai importante societati de asigurari din Romania, garantand astfel o colaborare profesionala cu fiecare client in parte. In cazul in care un client a suferit un accident, acesta are posibilitatea de a apela la un consilier in daune RCA pentru intocmirea dosarului de constatare. Aceste servicii sunt gratuite si vin in sprijinirea clientului pentru a usura intreg procesul. In functie de doleantele clientului se poate executa tractare gratuita fara costuri suplimentare si se poate oferi autoturism la schimb, bineinteles in limita stocului. De ce sa apelati la un service auto pentru acest tip de serviciu? Cel mai important, pentru ca se ofera decontare directa cu societatatile de asigurari, iar plata pentru servicii auto nu va fi achitata de catre client.

AutoK9 incearca sa ofere un mediu prietenos si de incredere pentru soferi, incearca sa gandeasca si din perspecitva clientului, nu numai a service-ului sau a prestatorului de servicii.