Breaking news

Echipa Digi 24 Timișoara, bătută un italian, șef de șantier al companiei care repară autostrada Timișoara-Lugoj

Șeful de șantier al firmei italiene care se ocupă de reparații la la autostrada Lugoj-Timișoara, a sărit cu pumnii și picioarele pe operatorul Digi 24 Timișoara.

echipa digi 24 timisoaraO echipă a Digi 24 Timișoara a mers vineri să filmeze lucrările de reparații la autostrada Lugoj-Timișoara, dată în folosință în urmă cu doi ani de zile și care s-a deteriorat.

Nici nu au apucat bine să pună piciorul pe autostradă că șeful de șantier al firmei italiene a sărit nervos cu picioarele și pumnii pe operatorul Digi 24 Timișoara, fără nicio explicație. Șeful de șantier era nervos și a vrut să-l împiedice pe operator să filmeze ce se întâmplă pe autostradă.

Nervozitatea italianului s-ar putea explica prin faptul că mai sunt două zile până când lucrările de reparații trebuiesc finalizate, iar constructorul este în mare întârziere.

Un prim tronson al autostrăzii Timişoara-Lugoj, în lungime de 9,5 kilometri, a fost deschis circulaţiei în octombrie 2012, lucrările fiind finalizate cu şase luni înainte de termen. Acum se vede însă că lucrările s-au făcut de mântuială.