Breaking news

EBA are prioritate. Ca să se mărite la Snagov, fata lui tata a dat afară alți nuntași

Radu Enache, proprietarul a 14 hoteluri printre care și Intercontinental, a fost nevoit să-și amâne nunta fiului pentru că EBA a juat cu japca Palatul Snagov.

Elena Băsescu se mărită pe 1 septembrie 2012 și își va ține nunta la Palatul Snagov. Însă fata lu tata a pus RA-APPS să rezilieze contractul deja semnat cu clienți pentru data de 1 septembrie.

Radu Enache, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a fost nevoit să amâne nunta fiului său, programată iniţial pentru 1 septembrie, la Palatul Snagov.

Contractul de închiriere a Palatului Snagov a fost semnat de omul de afaceri cu RA-APPS, în urmă cu un an de zile.  RA-APPS  spus că fie acceptă reprogramarea nunți la altă dată fie se reziliază contractul.

Am fost nevoit să accept o reprogramare a nunţii fiului meu, pe care o stabilisem cu un an înainte, pentru 1 septembrie, la Palatul Snagov, din cauza adresei de reziliere a contractului pe care am primit-o de la RA-APPS”, a declarat agenţiei Radu Enache.

Drept urmare omul de afaceri Radu Enache s-a văzut nevoit să reprogrameze nunta fiului o săptămână mai târziu, în data de 8 septembrie.